Havemøbler til altanen

aug 8 • Udeliv • 3960 Views • Ingen kommentarer til Havemøbler til altanen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Det er ikke altid lige nemt, at finde havemøbler til den lille storbyaltan, da det ofte kan være svært at finde en kompromisløs løsning, hvor man hverken skal gå på kompromis med design, funktionalitet eller pris. ILVA har imidlertid et par rigtige gode og prisvenlige løsninger på dette dilemma.

Find dit yndlings havesæt til altanen hos ILVA

Hos ILVA finder du flere forskellige praktiske, funktionelle og pæne løsninger på havemøbelsæt til altanen i forskellige prisklasser.

  • Det praktiske havesæt – havesættene fra Atlanta og Aludra er gode og praktiske løsninger til den lille altan, da de begge består af et lille firkantet bord med to tilhørende stole, alt sammen i plast. Det gør det nemt at holde og gøre rent, hvilket er en fordel, da det for det meste vil stå på altanen hele året rundt.
  • Det robuste – havesættet fra Merano i teaktræ med hvidt ståstel til 1600 kroner er et robust havesæt, der passer godt til den lille storbyaltan, dets størrelse taget i betragtning. Derudover kan både bord og stole klappes sammen, hvilket er enormt anvendeligt netop til altanen. På den må kan man slå møblerne sammen, hvis man ønsker at bruge sin altan til noget andet.
  • Det økonomiske alternativ – havesættene fra Trinidad, der fås i olivengrøn, hvid og koksgrå er et meget prisvenligt alternativ, da havesættet kan fås samlet for omkring 350 kroner. Det er dermed en billig løsning, hvilket kan være en god idé, hvis man ofte får hang til at skifte sine møbler ud. Havesættene er samtidig praktiske, da både bordet og stolene kan slås sammen.

Besøg ILVAs nye hjemmeside

På ILVAs nye hjemmeside kan du ikke alene finde altanmøbler. Du kan for eksempel også finde en masse inspirerende blogindlægs, der giver inspiration til indretning af altanen og meget mere. Derudover er siden meget brugervenlig, hvilket gør det dejlig nemt at shoppe møbler til inde og ude.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »