Rustikke havemøbler af genbrugstræ

Praktiske havemøbler af genbrugstræ

apr 13 • Udeliv • 4573 Views • Ingen kommentarer til Praktiske havemøbler af genbrugstræ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Den danske sommer er helt speciel. Den varer ikke så længe, men når den rammer, så sidder vi danskere ude fra morgen til aften. Vi elsker at grille og har man en bålplads så sidder man der til solen er væk. Anskaf dig derfor nogle praktiske havemøbler, som kan stå ude året rundt. Det kunne f.eks. være havemøbler af bæredygtige materialer fra danske byggepladser.

Ingen vedligeholdelse

Rustikke havemøbler, der er praktiske og ikke kræver olie og lak hvert år er svære at finde. Derfor er der mange som anvender trallemøbler til udendørsbrug. Traller er et elegant havemøbel, der er lette at sammensætte med andre havemøbler og kan stå næsten overalt i haven. De kan f.eks. bruges som havebænke til din bålplads. Trallebænke kan du have stående ude året rundt for de kræver ingen netop vedligeholdelse. Traller er noget der ofte anvendes som stillads i murerbranchen. Derfor har trallerne stået ude i adskillige år og er herved hærdet af vind og vejr.

Unikke genbrugsmøbler

Trallebænke er ikke kun praktiske havemøbler. De er også flotte og unikke. Trallemøbler er fremstillet af bæredygtige materialer og ikke en er ens.  Derfor kan der være forskel i nuancerne på de forskellige traller alt efter, hvor meget mørtel murerne har spildt på dem. Nye traller, der endnu ikke har været anvendt vil typisk have en orange farve. Har trailerne derimod stået ude i flere år vil de have opnået en mørkere og mere grålig patinering.

Stor mobilitet

Du kan anvende trallebænke inde og ude. Så er du blevet træt af at have din bænk stående udenfor, kan du sagtens tage den med ind og pynte din stue med. Du kan få trallemøbler i mange forskellige afskygninger. De fleste steder kan du få trallemøbler efter dine egne mål. Søger du f.eks. et bord og bænkesæt og ikke kun en almindelig trallebænk kan du mange steder godt få det lavet til præcis dit behov.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »