Stuen er det bedste i din bolig

jul 28 • Møbler & indretning • 1128 Views • Ingen kommentarer til Stuen er det bedste i din bolig

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

For rigtig mange mennesker er deres stue det sted i hjemmet, hvor de opholder sig mest og slapper mest af. For det er nemlig i ens stue, at man slapper allermest af, finder hygge og indre ro.  Efter en hård dag på arbejdet eller i skolen, findes der næsten ikke noget bedre end at sætte sig i sofaen med en kop kaffe, og slappe fuldstændig af til rummets ro og harmoni. Det er derfor selvfølgelig vigtigt, at din stue er rar og hyggelig at opholde sig i, så du altid føler dig veltilpas.

Mange indretningsmuligheder
Stuen er tilmed også et af de rum i huset med flest indretningsmuligheder, da det som oftest er det største rum i boligen. I modsætning til køkkenet og badeværelset er der ikke nogle materielle ting, som skal høre til i rummets funktion.  Det giver uendelige indretningsmuligheder for din stue, hvor kun din egen fantasi sætter sine grænser. Du kan vælge, om indretningen af din stue skal stemme overens med resten af husets indretning, eller om det skal være en helt anden atmosfære, der skal skabes.  Det er ofte detaljerne, som gør stuen flot, personlig og harmonisk. Derfor er personlige billeder blandt nogle af de detaljer, som gør stuen til mere end blot en stue.

Møbler, møbler

Møblerne i stuen er selvfølgelig også afgørende for atmosfæren i rummet, da det er disse, der som oftest møder øjet som det første. Der er derfor mange muligheder, som spænder sig over flydesofaer, sidesofaer osv.  Skal man have trægulv, eller skal de beklædes med tæpper?. Ja, som sagt er mulighederne for stuens indretning rigtig mange. Det kan derfor også være svært at beslutte, om stuens indretning skal bestå af nye designermøbler eller gamle møbler med patina. Er du dygtig til indretning, kan det også sagtens lade sig gøre med begge dele – for som sagt, er det kun din fantasi, som sætter grænserne for ideerne.

Relaterede indlæg

« »