Sommeren står endnu en gang snart for døren med godt vejr og skøn varme. For at nyde det på bedst mulige måde skal din have naturligvis gøres klar, så du bare kan sætte dig udenfor uden at skulle tænke over en masse projekter, du burde få gjort.

Lav en liste over projekter

Inden du går i gang med at gøre din have sommerklar og bestiller en havemand til at hjælpe dig, bør du lave en liste over de projekter, du gerne vil have hjælp til at få ordnet. Ved at gøre det, gør du det meget nemmere og mere overskueligt for dig selv at komme i gang.

En liste kunne se sådan ud:

Med denne liste får du nemt et overblik over, hvad du selv hurtigt kan klare , og hvad du bør få hjælp fra en havemand til.

Hvorfor få hjælp af en havemand?

Selvom det kan lyde som en dyr løsning at få hjælp af en havemand til at gøre haven sommerklar, så er det en rigtig god løsning, da det giver dig ekstra tid og overskud. En havemand ved lige nøjagtigt, hvad han skal, når han får stillet en opgave. Derudover har han alt materiel til at klare alt lige fra stubfræsning til fliserens. Dermed skal du ikke selv ud at leje eller købe udstyr til det.

Se det som en investering i dig selv og din have, da den kommer til at emme af sommerlig og hyggelig stemning efterfølgende, som jo netop er det, vi alle sammen gerne vil have i vores skønne haver.

Hvad der for dig måske vil tage 2 timer, tager kun en halv eller en enkelt time for en havemand – netop det er værd at tage med i betragtning.