Runde borde til julefrokosten

dec 7 • Gør det selv • 1115 Views • Ingen kommentarer til Runde borde til julefrokosten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Nu er julen godt i gang, og der er ej heller længe til, at vi er halvvejs. Nu hvor det er jul, betyder det også (forhåbenligt), at du skal med til en masse julefrokoster – enten med familien, kollegerne, manden eller veninderne. Julen er og bliver en hyggelig tid! Men, i stedet for kun at vente på, at invitationerne dukker op, så du kan komme af sted, var det måske en god ide selv at invitere. Det er altid rart med gæster i huset – især når det er på denne årstid (og netop denne måned), for så er folk fuldstændigt oplagte til at hygge igennem.

Brug runde borde

Hvis du har en stor vennekreds, kan det være en god ide at dække op med flotte, runde borde. Runde borde giver god lejlighed til at alle ved bordet snakker sammen. Tilmed kan det give en noget hyggeligere atmosfære og stemning ved bordet, da man kan snakke med flere end blot sidemanden og den, som sidder overfor. En opdækning på et rundt bord, ser også langt mere romantisk, hyggelig og julet ud, da man ikke skal fordele dekorationer flere steder på bordet. Alt i alt er det meget hyggeligt og smukt!

Juleopdækning

Selvom du har inviteret mange med til frokosten, behøver de runde borde ikke være spækket med en masse julegøgl. Det får det hele til at se rodet og forvirret ud. Selvom man ikke ligger mærke til det senere på aftenen, er det dog rart med en overskuelig bordopdækning! Derfor: køb én flot juledekoration til hvert bord. Dæk op med flotte fyrfadslys i enkle, men julede fyrfadsholdere. brug det pæne service, og pynt det med en flot, flot serviet i rød eller lignende. Kom gerne lidt gran rundt omkring på bordene – eller lad det være en del af dekorationen på tallerkenen med servietten.

Har du brug for flere tips til opdækning til julefrokosten, kan du læse mere her.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »