Juleaften er efterhånden meget nær, og de sidste julegaver skal købes eller gives væk som ønske. Har du svært ved at finde på nogle gaveønsker? Jeg har selv svært ved at finde på julegaver til samtlige familiemedlemmer. Derfor plejer jeg som oftest at købe en masse boligblade, for på den måde at få inspiration til gode julegaver, som jeg faktisk godt kan bruge! Det har jeg derfor også gjort i år, og det har bragt mig til et fantastisk ønske: et sofabord. Det kan lyde meget originalt og ekstremt kedeligt, MEN jeg har faktisk tilladt mig at ønske to ret så unikke sofaborde, som jeg har forelsket mig fuldstændigt i. Jeg har fundet begge sofaborde på ide.dk.

Mit første ønske – Et super fancy glasbord

Det fedeste bord jeg har set i år er helt sikkert Bermuda lampebordet til 1999 kr. Jeg kan allerede forestille mig hvordan bordet kommer til at passe perfekt til min stue, eller måske i soveværelset. Meeen, 1999 er godt nok alligevel en del for et lille sofabord. Jeg tvivler ihvertfald på, at der er nogen i min familie, der vil give mig så stor en gave. Men man har da lov at håbe:)

Mit andet ønske – Et funktionelt hjørnesofabord

Et andet bord som jeg også har forelsket mig i, er et hjørnesofabord, der ret passende hedder Clever. Bordet kan både fungere som sofabord og som et bord blot til kaffen og magasinet, når man har sat sig i sofaen eller sengen til en hyggestund. Sofabordet er ikke ret stort, og det er heller ikke ret dyrt. Det koster 699 kr hos IDE. Selvom jeg helt klart hellere vil have det fancy glasbord Bermuda, så synes jeg alligevel at Clever kunne passe fint i hjørnet af min stue. Oveni synes jeg det er et ret funktionelt bord og så passer det meget godt ind med resten af mine møbler.

Nå nu får vi se om der er nogen fra min familie eller nogen af veninderne, der læser med her. Jeg håber ihvertfald på at finde et af de to sofaborde under juletræet lige om snart.