Julegaveønsker til boligen

dec 1 • Møbler & indretning • 1073 Views • Ingen kommentarer til Julegaveønsker til boligen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Om ganske få dage er det 1. søndag i advent, og det betyder, at der ligeledes er ganske kort tid til den 1. december. Og når det er jul, så er det okay at ønske sig lige hvad man har lyst til – for hvad du ønsker, skal du få. Det er derfor en helt oplagt mulighed at ønske sig gaver, som gør gavn i forhold til din boligstil. I julen kan man nemlig godt tillade sig at ønske sig noget, som er lidt dyrere end normalt. Så derfor er det en god chance for at få opdateret boligstilen med de nyeste trends!

Julegaveønsker til boligen

Du må gerne være lidt egoistisk, og ønske dig noget som DU godt kunne tænke dig at have i boligen – og ikke hvad din mand eller dine børn godt kunne tænke sig. Der er derfor helt frit leje for dig. Hvis du mangler lidt inspiration, bringer jeg dig en liste over de styles og trends, som jeg selv godt kunne tænke mig:

  • Kähler opbevaringskrukker i forskellige størrelser. Derhjemme mangler vi altid lidt lækker opbevaring, som ikke virker klodset. Desuden er Kähler blevet meget populært igen, hvilket også kan ses på deres utrolig flotte designs!
  • Lisbeth Dahl lille vase/skjuler i grøn. Den lille vase er i grønt glas med harlekinmønster, som jeg synes er ganske smukt. Desuden er den dekoreret med messingknopper i toppen, hvilket passer utrolig godt ind til de moderne styles, som er populære i øjeblikket.
  • Ib Laursen kammerstage i rød. Det er en sød, gammeldags romantisk kammerstage til stearinlys. Den findes også i en creme variant, hvis ikke du er til den skarpe røde. Den passer utrolig godt ind i retro-/vintagestilen!
  • Royal Copenhagen termokrus. Krusene behøver ikke engang en introduktion, da designs fra Royal Copenhagen sælger sig selv. Et par termokrus derfra pryder derfor altid et morgen- eller kaffebord.

 

Jeg håber, du blev inspireret til nogle ønsker. Hvis ikke kan du altid lægge et smut forbi denne hjemmeside, som har alverdens smukke og brugbare julegaveønsker til boligen.

Glædelig jul!

 

Billede: Glenn Waters ぐれんin Japan.

Relaterede indlæg

« »