Frisk din stue op

mar 10 • Gør det selv • 1748 Views • Ingen kommentarer til Frisk din stue op

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

De samme gamle møbler har stået i stuen de sidste mange år, og efterhånden er det samlede indtryk blevet ret kedeligt at se på. Hvis du først begynder at synes, at din stue ser kedelig og træls ud, og du ikke længere har lyst til at opholde dig i den, er det nok ved at være på tide, at der skal ske noget nyt. Stuen trænger til et pift og til at blive frisket lidt op, så der kan komme nyt liv og ny glæde ind i rummet. Men hvordan gør du dette bedst og billigst muligt? Frygt ej og læs med her, hvor der bliver givet lidt inspiration til, hvordan du får livet din stue lidt op igen.

Ny sofa

En af de første ting, som du bør udskifte, er din sofa. Denne har sikkert klaret sig igennem mange år og situationer, men før eller senere begynder den altså at miste sin glans, og den gør derfor ikke noget godt for rummet. Sofaen er et af de mest centrale møbler i rummet, og det er derfor også den, der er med til at definere hele stilen. Netop derfor er den det første, som skal skiftes ud.

Man kan få mange forskellige typer sofaer, og du kan derfor sagtens finde en, der passer lige til den stil, du ønsker. Se mere på Trademax.dk. Prøv at udfordre dig selv lidt, og leg med stilen. Vælg en farve, der normalt ikke er dig eller lignende, og prøv så at skabe en indretning omkring den, så den pludselig falder i din smag, og får et helt nyt udtryk. Det vigtigste når du vælger en sofa, er dog, at du sidder godt i den.

Masser af personlighed

Personlighed er noget af det, der er med til at lysne en stue op og give den liv. Du kan give din stue personlighed på mange måder. Du kan vælge bare at fylde den op med ting og møbler, der lige er din stil. Du kan også tilføje masser af hjemmelavede ting eller hænge billeder op af mennesker og ting fra dit liv. Detaljer er en af de ting, der for alvor skaber personlighed og finesse, så det er bare med at fyre op for dem.

Der er mange måder at skabe personlighed på, men i sidste ende gælder det bare om at skabe et rum, hvor du føler dig tilpas og hjemme.

Ud med det gamle

Når du frisker din gamle stue op, skal du være meget kritisk og bestemt. Det nytter ikke noget, at du beholder nogle ting, som du aldrig bruger, men bare ikke kan få dig selv til at smide ud. Disse ting tager for meget plads, og de er med til at ødelægge den nye indretning og udtryk. Mange af de ting, som du kommer til at smide ud, vil formentlig være ret store. Derfor bliver du nødt til at sørge for at bestille storskrald. Dette kan du gøre på www.skraldebilen.dk.

Der vil være mange svære beslutninger i ”udsmidningsprocessen”, men i sidste ende vil du blive glad for disse beslutninger – især når du står med din nye, fantastiske stue lige foran dig.

Og husk på, forandring fryder.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »