Hvem ønsker ikke et liv med mere overskud i hverdagen og med mere tid til de vigtige ting såsom familie eller venner? Desværre går meget af danskernes tid i hjemmet med ærgerlige, huslige pligter, som hverken er sjove eller tilfredsstillende. Heldigvis lever vi i et teknologisk udviklet samfund, og uanset hvilke problemer eller ulejligheder du har i hjemmet, findes der sandsynligvis en teknologi, som kan løse det for dig. I denne artikel gennemgår vi seks produkter til hjemmet, som kan gøre livet nemmere for dig.

MyQ Garage Door Sensor

MyQ Garage Door Sensor er et produkt, som du forbinder til din garage. Det indeholder en sensor, som efter installationen kan fortælle dig, om din garagedør er åben eller lukket. Det er et meget alment problem i hjem med garage at glemme at lukke garagedøren, efter man er kørt på arbejde eller er ude at besøge venner. Denne sensor følger med en app, som du kan lukke eller åbne garagedøren fra samt indstille en timer, som alarmeres, efter at garagedøren har været åben i eksempelvis 10, 15 eller 30 minutter. Et fantastisk produkt til at gøre dit hjem nemmere og mere overskueligt.

iRobot Roomba støvsuger

Støvsugning er for mange én af de kedeligste tjanser i hjemmet, og mange ville med glæde undgå det hvis muligt. Det er heldigvis nu muligt. En iRobot Roomba har set stigende popularitet de seneste år, da den løser støvsugerjobbet for dig. Robotten er inkorporeret med en smartsensor, som gør, at robotten kan støvsuge et helt rum automatisk og samtidig få alle hjørner med. iRobot’en skal blot oplades engang imellem, ellers er alt automatiseret. Du kan nu bruge din søndag eftermiddag på lækker afslapning med familien eller venner og lade din iRobot Roomba klare støvsugningen for dig.

iKettle

iKettle kedlen er en smart-kedel, som synkroniserer din kedel med en alarm, så du kan indstille den til at være klar når som helst. Er du på vej i seng og ved, at du skal have en kop kaffe eller en kop te morgenen efter? Simpelt – indstil din iKettle til det, og din kedel er klar med kaffen eller teen, lige når du står op. Så mangler vi bare en robot, som kan komme op i sengen med kaffen til os.

Hyr ekstern rengøring

At hyre professionel rengøring, som kan klare hele den generelle rengøring i hjemmet, kan spare dig mange timer. Den generelle rengøring kan for mange familier ofte tage en hel dag i weekenden, hvilket er en ærgerlig måde at tilbringe sin søndag med familien. Her ligger et godt tip i at outsource disse trælse opgaver til professionelle og i stedet nyde weekenden med familien. Du kan læse mere om mulighederne for at outsource rengøringen her.

August Smart Lock

August Smart Lock er en ny, smart-lås fra August. Smart-låsen forbindes til din smartphone, hvilket giver dig tilladelse til at styre låsen på dit hjem fra din telefon. Lad os sige, at du ikke er hjemme, men du har bedt din nabo eller ven om at fodre katten. August Smart Lock har en indbygget mikrofon, således at hvis en person kommer og ringer på, får du en notifikation på din telefon, som du så kan besvare ligesom et telefonopkald og derefter godkende eller nægte adgang til hjemmet. En supersmart gadget til enhver, som ønsker at øge sikkerheden af hjemmet, når de ikke selv er hjemme.