Gør haven smuk

apr 2 • Udeliv • 718 Views • Ingen kommentarer til Gør haven smuk

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Blomster i krukker:

Blomster i krukker er en super god idé til en have der mangler noget smukt og farver. Blomster i krukker kan være en smart idé i forhold til at plante blomster, da du kan rykke dem rundt og placere dem præcis som du vil i din have. Derudover er krukker pynt i sig selv, da der findes mange søde krukker i forskelligt design på markedet.
Her er et link til krukker.

Frugttræer i haven:

Frugttræer er en dejlig ting at have i sin have. Frugttræer er super flotte når de blomstrer, sørger for din have ikke ser bar ud, og så er det dejligt at have sin helt egen høst af frugter, som man kan gå ud og plukke i haven. Der findes alle mulige former for frugttræer, og det behøves ikke kun være æbler. Gå på jagt i din lokale planteskole og se hvad der kunne friste dig. Er du ikke så meget til frugttræer, så kunne man også købe bærbuske, da de giver den samme glæde.
Her kan du læse mere om frugttræer.

Pas på din have:

En vigtig ting ved at have en have er at man forstår at en have ikke passer sig selv. For at have en flot have kræver det at man investerer tid og arbejde i haven. En smuk have med blomster og frugter kan gøre dig rigtig glad. Husk at hold din have i orden så den har det godt hele året rundt. Husk enten at køb en havebog, eller læs om haver online. Her kan du læse noget om plantning og haver.

Husk at nyd din have, nu når du passer godt på den!

 

 

 

Billede: nlnnet

Relaterede indlæg

« »