Flyt stuen ud på terrassen

maj 1 • Udeliv • 2154 Views • Ingen kommentarer til Flyt stuen ud på terrassen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Mange tænker ikke over det men det er faktisk muligt at flytte sit opholdsrum ud i haven. Derved kan man komme til at bruge langt mere tid ude i det fri. De fleste boliger har en terrasse tilknyttet huset, hvor der er en græsplæne. Men mange terrasser er i dag lidt kedelige, da de kun består af fliser, hvorpå man placerer et par bænke og et havebord. Du bør i stedet indrette hele terrassen til en hyggestue, og det kan man gøre således.

Forvandl din terrasse til stue og arbejdsværelse

En af sommeren hotteste ude tendenser er at flytte stuen udenfor, så byg din egen ude-sofa og gør klar til at flytte uden for nu hvor sommeren nærmer sig. Du kan endda flytte dit arbejdsrum uden for hvis du er så heldig at arbejde hjemme fra. Hvis du har et halvtag, eller en god parasol og vejret ellers er til det så tag din computer med ud i haven og sæt dig. Du vil øjeblikkeligt opdage at dit stress niveau nedsættes og at du får mere overskud i din hverdag. Du kan forresten finde mange flere inspirerende ideer til hvordan du lettere arbejder hjemmefra i den her inspirerende artikel om hjemme arbejde.

Indretning af spisemiljø

Hvis du gerne vil flytte spisestuen ud i haven så er det en god ide at anskaffe dig et  dejligt langt bord med plads til mange mennesker på din terrasse. Hvis du ikke rigtig har plads i budgettet til at købe ne hel kollektion stole så bare rolig. Det er nemlig kommet på mode  at mikse 2 eller 3 forskellige slags stole rundt om ét bord. Det vigtigste er at du har bestemt dig for stil og farver, så det kommer til at se godt ud. Du kan jo endda male de gamle stole så de kommer til at matche de nye. Man kan læse endnu mere om at omstrukturere sin terrasse i den her gode artikel fra Femina.

Hvis du har andre gode ideer til hvordan man selv kan lave noget sejt haveindretning så skriv gerne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »