Læg selv dine Herregårdssten

sep 2 • Udeliv • 3128 Views • Ingen kommentarer til Læg selv dine Herregårdssten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Design din bolig udvendigt med herregårdssten

Mange mennesker bedømmer boligen ud fra deres førstehåndsindtryk. Dette indtryk kommer jo allerede, når man står udenfor selve huset og betragter det som en helhed. Hele boligens stil skal være gennemført og ensartet, så derfor skal husets udvendige design og indretning også svare til husets indvendige design og indretning. Hvis man indvendigt har fået moderniseret huset i en lækker og moderne stil, så skal man naturligvis gennemføre denne stil overalt i boligen. Man kan nemt udsmykke sit hus udvendigt med en herlig indkørsel samt en smart terrasse, hvor man har anvendt moderne betonfliser i et moderigtigt mønster. Disse fliser er blevet utroligt populære i de sidste mange år, da man nemt og enkelt kan skabe sin egen stil, som passer til den enkelte bolig. Betonfliser er nemlig utroligt solide og hurtige at placere. Men en stor fortovsflise pynter ikke så meget på en terrasse eller i en indkørsel, idet man her oftere anvender de mindre og mere elegante herregårdssten, som er blevet Danmarks mest anvendte model, da disse sten har mange fordele frem for de kedelige havefliser.

Fordele med herregårdssten

Herregårdssten er den mest udbredte type belægningssten, idet disse er dekorative, nemme at placere, samt de kan formes til den enkelte bolig, således man ender med at have en smart, velkomponeret og gennemført stilsikker terrasse og indkørsel. Disse belægningssten er så solide, at de nemt kan klare belastningen fra både bil, trailer og campingvogn, især hvis man vælger de kraftige på 6 centimeters tykkelse. Til terrasse og gangarealer kan man sagtens nøjes med dem på 5 centimeters tykkelse, da belastningen her ofte er noget mindre. Det er altid bedre at købe de tykkeste sten, da de holder i flere år end de tyndeste sten. Herregårdssten er meget dekorative, og de fås i flere farver, således man kan komponere forskellige sammensætninger og farvespil med dem. Desuden kan man få herregårdssten i flere størrelser, idet de fås både i hele og i halve udgaver. De mest udbredte typer er i størrelsen 14 x 21 centimeter samt 5 – 7 centimeter i tykkelsen. Der findes også specielle udgaver af herregårdsten til kanterne, således de bliver lige og pæne.

Hvilket design bør man vælge til sin indkørsel og terrasse?

Man kan eventuelt kontakte en anlægsgartner, som har speciale i belægningssten, hvis man selv er i tvivl om, hvilket design man ønsker til sine udendørsarealer. Her vil man kunne modtage rådgivning samt tilbud om hvilken slags sten, der bedst vil kunne passe til netop din bolig. Man kan også søge på internettet for at få lidt inspiration til opgaven. Hvis du er fingernem, kan man faktisk selv lægge stenene, men i visse situationer er det nok bedst at lade en fagmand klare denne opgave. Men du kan i hvert fald selv tage beslutningen om hvilke sten, der skal benyttes, og hvordan de skal lægges. Man kan med succes også anvende de smarte herregårdssten til at indramme blomsterarrangementerne i haven, så det er ikke udelukkende til indkørslen og terrassen, man kan anvende de populære herregårdssten.

Du finder mange slags herregårdssten hos Sandgaardbeton.dk

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »