Inspiration til indretning af dit køkken

sep 18 • Køkken • 7408 Views • Ingen kommentarer til Inspiration til indretning af dit køkken

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Køkkenet er hjerterummet i mange danske hjem. Det er her, vi samles om madlavningen, her vi taler om dagens strabadser omkring spisebordet, og her vi sidder med lektielæsningen. Det er blevet et rum, hvor de fleste opholder sig meget af dagen.

Og derfor skal det også være et rum, der indbyder til gode stunder i hyggelige rammer. Du får her gode tips til, hvordan du gør dit køkken (endnu mere) rart at opholde sig i.

Køkkenø til lektielæsning

Hvis du er den heldige ejer af et stort køkkenalrum med en køkkenø midt i rummet, så udnyt øen ved at sætte høje og smukke barstole ved øen. Så kan børnene sidde og læse lektier her, mens du står og laver mad. På den måde er I helt tæt på hinanden, hvis du står med hænderne i bolledejen, og der pludselig er brug for hjælp til en vanskelig ligning.

Stolene er ikke bare praktiske, de giver også køkkenet en lækker restaurant-vibe. Gå efter barstolene i neutrale farver, hvis du ønsker et diskret look. Ellers vælg dem i skrappe farver for at skabe blikfang i køkkenindretningen.

Miks dine spisebordsstole

Den hyggelige atmosfære i køkkenet afhænger i høj grad af indretningen og den stemning, den sætter. Hvis du har et hvidt og stringent køkken, kan det hurtigt blive lidt ’koldt’, hvis også spisebord og stole er det. Prøv da at ruske lidt op her ved at sætte et spisebord ind i varmt træ og sæt forskellige spisebordsstole om det.

Det kan være forskellige stole i træ, hvis du gerne stadig vil bevare det nordiske look. Men du kan også mikse både træstole og mere farverige stole, så det får et helt personligt udtryk.

Hæng krydderurter på væggen

Planter har længe været en stor trend i boligindretningen. Men i køkkenet kan du få grønt ind, som både pynter og er praktisk i madlavningen.

Hæng eksempelvis et netgitter op på en væg og hægt små potter med krydderurter i. Mellem krydderurterne kan du hænge personlige billeder, børnenes tegninger eller postkort fra venner – det giver masser af liv og varme i indretningen.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

« »