Der kan være mange gode grunde til at overveje, hvor god kvalitet luften i ens bolig er. Det kommer blandt andet an på, om du måske bor tæt på en trafikeret vej, om du bor tæt på en togstation, eller hvor god du er til at lufte ud i dit hjem. Den gode luft er med til at gøre dit helbred bedre, og du kan føle dig mere frisk. Den dårlige luft med uønskede partikler kan give hovedpine og andre og værre følgevirkninger. Der kan være fyldt med mange forskellige skadelige partikler i luften i hjemmet, men der er heldigvis råd for at gøre indeklimaet bedre og langt mere sundt.

Boligventilation til hjemmet – vær sikker på frisk luft

Boligventilation er vejen frem til at få bedre luft i hjemmet, og det er med de rette filtre, at du kan få filtreret din luft og dermed undgå de skadelige mikroorganismer, der kan gemme sig i luften. Der findes mange forskellige mærker inden for boligventilation, og det er med at finde det filter, der passer bedst til ens behov. Hos filterhuset.dk er de førende på området og har filtre, der passer til alle modeller. Det er både et godt sted at starte, og hvis du allerede har installeret for eksempel en Nilan ventilation, så kan du også nemt finde passende filtre her.

Husk at vedligeholde effekten af din boligs ventilation

Når du får installeret boligventilation, skal du huske, at der er vedligeholdelse, som du skal sørge for at få klaret. Du skal nemlig huske at skifte filteret på din ventilation, sådan at effekten ikke fortager sig. Hvis du har pollenallergi, og du har installeret et pollenfilter, så er det vigtigt, at du skifter filteret på det rette tidspunkt, sådan at du ikke begynder at kunne mærke generne i kroppen. Du skal derudover også huske at rense filteret ca. hver 3. måned.