Trænger dit køkken til en kærlig hånd? Og vil du gerne undgå at skulle bruge tid og penge på at sætte et helt nyt op? Med få enkle forbedringer kan du shine dit køkken op, så du føler, at du får et helt nyt, uden at du skal bruge mange tusind kroner på det. Læs med her og få ideer til, hvad du kan udrette af mirakler hjemme i dit eget køkken.

Slib din bordplade eller skift den ud med en ny

Er du træt af den bordplade, som du har i dit køkken? Og vil du hellere have en praktisk og rengøringsvenlig laminatbordplade end den af træ, som du på nuværende tidspunkt har liggende i dit køkken? Så vil det gøre underværker for dit køkken, hvis du skifter den ud med en ny. Det er ikke den billigste løsning, men det er heller ikke en udgift på størrelse med et helt nyt køkken.

Er din køkkenbordplade slidt og fyldt med ridser eller råd? Har du en pudsemaskine, kan du nemt selv slibe den ned. Det koster ikke andet end din arbejdsløn at slibe, og når du skal oliere den efterfølgende, er det heller ikke en udgift, som på nogen måde kan ruinere dig. Husk på, at det altid vil være smart at give dig i kast med din bordplade, når du kan undlade at bruge dit køkken i nogle dage. Når først olien er på, skal du gerne helt lade være at bruge den i et par døgn. Så hvorfor ikke gøre det op til en weekend, hvor du alligevel skal udenbys?

Mal dine køkkenlåger

Er du fint tilfreds med indretningen af dit køkken? Så er der ikke nogen grund til at skifte dine køkkenskabe ud med nye. Du kan sagtens selv male dine køkkenlåger, eller du kan få en autolakør til at male dem, hvis du ikke selv har lyst til at bruge tiden på det. Vælg en frisk ny farve, hvis du gerne vil give dit køkken et nyt look, eller mal dine låger over med en frisk omgang hvid maling, hvis dine hvide låger er ved at se lidt slidte og matte ud i betrækket. Begge dele vil friske dit køkken gevaldigt op.

Giv din vask et sundhedstjek

Hvis din håndvask er fyldt med kalk og ej heller fungerer helt optimalt længere, vil det også være en stor forbedring at skifte den ud med en ny. Du kan både købe en håndvask til flere tusinde kroner, men du kan også sagtens finde en billig løsning, som kan fungere helt fint i dit køkken. En ny håndvask skinner og ser fantastisk ren og ny ud. Den kan også gøre meget for det samlede udtryk i et ældre køkken, som har set sine bedste dage.

God fornøjelse med at opgradere dit køkken!