Kreativ med Bjørn Wiinblad

jan 5 • Gør det selv • 1031 Views • Ingen kommentarer til Kreativ med Bjørn Wiinblad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du ofte er i det kreative hjørne og godt kan lide Bjørn Wiindahl's relancering, så har jeg en fed opgave til dig. Nøgleordet er her stilleben. Hvis ikke du har hørt om det før, så får du her en forklaring på, hvad det er. Stilleben er en ny, moderne indretningstrend, som har ramt mange danske hjem efterhånden. Det handler om at udvælge de kæreste af ens ejendele (bla. vaser, lysestager, lyseholdere, billeder mm.) og herved kreere en smuk, enkel opstilling. Meningen med det er at skabe harmoni i hjemmet. Men, det gøres kun ved at udvælge ens yndlingsting – for på denne måde, opnår man at tingene fortæller en historie. Og det er netop det stilleben går efter – at ting med den samme fortælling bliver placeret smukt sammen.

Stilleben med Bjørn Wiinblad

Netop her kommer vores elskede Bjørn Wiinblad ind i billedet. Især hvis man synes godt om hans kunst, farver og former. For netop hans tegninger og malerier på diverse brugskunst fortæller en masse fantastiske historier. Endnu bedre er det, hvis hans kunst også har en fantastisk betydning for dig personligt. For så giver det endnu mere mening for dig at skabe et stilleben med Bjørn Wiinblad's kunst sammen med andre ting, som har stor betydning for dig.

Kreative idéer

Derfor får du også brug for din fantasi og kreativitet, når du skal i gang med et stilleben. For tingene skal gerne have en rød tråd – så kommer det ikke til at virke rodet. En enkel idé er f.eks. at bruge to af de mindste Bjørn Wiindahl vaser sammen med en lille hvid eller sort Lyngby vase til opbevaring af blyanter og kuglepenne i massevis. Dette er et meget enkelt stilleben, og det ser faktisk ganske dekorativt ud! En anden idé kunne være at benytte en af hans mange flotte platter på en opslagstavle sammen med billeder, nips og andre ting, som har stor betydning for dig. Det skaber et meget personligt stilleben, og er med til at fortælle en god historie om dit liv.

 

 

 

Relaterede indlæg

« »