Smuk Bjørn Wiinblad vase

jan 15 • Møbler & indretning • 1133 Views • Ingen kommentarer til Smuk Bjørn Wiinblad vase

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Man må sige Bjørn Wiinblad, takket være Rosendahl, er kommet stærkt igen som brand på markedet. Lidt ligesom Lyngby har de formået at skabe et design, som passer godt ind i de moderne, skandinaviske hjem. Selv er jeg blevet ret glad for dén, jeg selv har fået i julegave. Den har allerede fået sin plads i vindueskarmen – og jeg er derfor også ved at udtænke idéer til, hvorledes den ellers kan bruges, så den kommer ordentligt til sin ret.

Køb forskellige varianter

En ide jeg har tænkt over, er at købe lidt forskellige varianter af Bjørn Wiinblad vasen. Idéen med det er, at jeg gerne vil købe dem i forskellige størrelser, for at sætte dem ved siden af hinanden på en skænk eller lignende. Ikke nok med det tænker jeg, at det kunne være flot at købe kunstige blomster eller blomstergrene. Jeg tænker, det kunne være en flot dekoration, hvis man køber de helt dyre i god kvalitet? Jeg er nemlig ikke selv så god til at holde liv i planter – og så undgår jeg at skulle skifte blomsterne ud hver uge! Hvad tænker I om idéen?

Påske med Bjørn Wiinblad vase

Nu er julen jo omme, og derfor kan man så småt begynde at tænke på  påskens dekorationer. Det synes jeg er tilladt! Så til påske har jeg tænkt at dekorere en Bjørn Wiinblad vase eller flere med friske grene/skud fra skoven. Ud over det tænker jeg at anvende mine porcelæns påskeæg fra Royal Copenhagen som dekoration på grenene. Jeg kan allerede se for mig, hvor flot og dekorativt det bliver. På denne måde får jeg brugt to af mine favoritbrands, hvilket jeg synes er fantastisk.

 

 

Relaterede indlæg

« »