Vi er gået over til sommertid, hvilket er ensbetydende med lysere aftener og nætter. Ja, vi går for alvor sommeren og de varmere dage i møde – noget, vi danskere nyder i stor stil. Mange timer på altanen, terrassen og i haven venter os forude, hvor vi skal sidde i havemøblerne og hygge. Og for at gøre det ekstra behageligt findes hynderne frem fra hyndeboksen, hvor de har ligget gemt af vejen i vinterhalvåret

Fordelene ved en hyndeboks

Hynderne kan nemlig ikke bare ligge fremme, når det er koldt og vådt udenfor. De kræver en opbevaringsplads, hvor de kan ligge lunt og tørt gemt af vejen i en hyndeboks, indtil du igen skal bruge dem. Og der er mange fordele ved at have en hyndeboks.

Ikke nok med at denne løsning er praktisk, den kan også bruges til opbevaring af andre sager som f.eks. bolde, spil og legetøj. På den måde ligger de ikke og flyder rundt i haven, men kan i stedet hurtigt og nemt pakkes af vejen. En hyndeboks giver dermed anledning til hurtigt at rydde op på dit udeområde, så det ser flot og indbydende ud.

Dertil findes der mange forskellige typer af hyndebokse, hvorfor den ikke nødvendigvis kun skal betragtes som en praktisk løsning. En hyndeboks fås i mange flotte og moderne varianter, som enten matcher dine havemøbler, din terrasse eller farven på dit hus – og derfor er det også en stilfuld løsning til opbevaring af dine hynder. Boksene fremstilles i både træ og polyrattan, så du ligeledes selv kan vælge, om du foretrækker den ene eller den anden type.

Vælg den rigtige model

Formålet med hyndebokse er naturligvis at fungere som opbevaringsløsning for dine hynder. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en model, der er stor nok til dine hynder. Det nytter ikke noget at finde en flot hyndeboks, hvis ikke den har plads til dine hynder, fordi de enten er for brede eller for lange.

Der skal helst gerne være plads til alle dine hynder, hvorfor det er en god idé at måle dem op, før du køber en hyndeboks. På den måde kan du vide dig sikker på, at du vælger en model, der passer til dine hynder. Dertil er det vigtigt at sikre dig, at hyndeboksen også er høj nok til at opbevare alle hynderne, når de ligger stablet ovenpå hinanden. Er det ikke tilfældet, bør du enten se dig om efter en anden model eller overveje, om du har plads nok til to hyndebokse derhjemme.