Sådan vælger du den rigtige hjørnesofa til din stue

apr 18 • Møbler & indretning • 1310 Views • Ingen kommentarer til Sådan vælger du den rigtige hjørnesofa til din stue

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Stuen er en stor del af dit hjem. Oftest er det hjemmets største rum og sigende for, hvordan du bor. Det er ligeledes her, du opholder dig store dele af din dag – alene eller i selskab med andre. Derfor er en hjørnesofa et møbel, der er skræddersyet til din stue. Både fordi den kan være elegant og praktisk på samme tid og danne centrum for snakke, fællesspisning og film. Men det kan være svært at finde den perfekte hjørnesofa til sin stue. Vi hjælper dig på vej i denne artikel.

Overvej siddehøjde og siddedybde

Dette tænker mange ikke over, men hverken siddehøjden eller siddedybden er uvæsenlig for dit valg. Helt konkret skal du tage stilling til, hvad du bruger hjørnesofaen til. Ligger du mest i den, eller sidder du mest oprejst i den? En høj og smal sofa vil være bedst at sidde i, mens en lav og dyb sofa vil være bedst til at ligge mere på langs. Er du ubeslutsom, findes der heldigvis modeller, der er godt designet til begge dele.

Hjørnesofaens materiale

Du bør vurdere, hvilket materiale din hjørnesofa er lavet i. Her er læder eller stof de to mest oplagte materialer. Der findes slidstærke hjørnesofaer i begge materialer i mange forskellige farver, og derfor bør du vurdere, hvilket materiale der passer bedst ind i arkitekturen fremfor at tænke på slidtage. Her kan resten af stuens indretning samt husdyr være med i overvejelserne.

Opbevaring eller ej?

Mange hjørnesofaer kan fås med magasiner eller udtræk. Det kan være smart, fordi sofaen på den måde kan bruges som opbevaring på en pæn og praktisk måde. Derfor er det værd at overveje, om en hjørnesofa med opbevaring ikke kunne være en god idé. Hvis du ved, at du ikke får pladsen brugt, kan du med rette se bort fra denne mulighed og i stedet gå på jagt efter den perfekte stilmæssige hjørnesofa.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »