Kommoder sikrer stil og giver overblik

aug 28 • Møbler & indretning • 318 Views • Ingen kommentarer til Kommoder sikrer stil og giver overblik

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Kommoden har udviklet sig fra at være et møbel, som oftest kunne findes i de lidt ældre hjem bygget i den første halvdel af 1900-tallet, til nu også at stå i flere moderne hjem. Udviklingen er ikke overraskende, da kommoden har mange praktiske egenskaber, og netop derfor forventes det også, at den kan findes i mange boliger, når vi kigger langt ud i fremtiden.

Denne artikel giver et hurtigt indblik i kommodens mange muligheder, så du kan integrere din kommode på en smart måde, uanset om det er i entreen, i stuen, soveværelset eller på kontoret.

Kommoden er praktisk og smart

For mange kan det godt virke uoverskueligt at finde plads til en kommode i hjemmet. Nogle finder det mere praktisk med et højskab i soveværelset, hvor der er mere plads til ens tøj, sko eller andet opbevaring. Men hvor et højskab ikke på samme måde kan integreres i ens boligindretning, er mulighederne mange for kommoden.

En kommode fås i mange forskellige varianter, og derfor skal du som oftest heller ikke lede længe efter den helt rette størrelse og farve til dit hjem. Uanset om du er på jagt efter en smal model, hvor dine små nips ting, skolesager eller andet kan gemmes af vejen, eller en større variant, som kan gemme på både sokker, sko og trøjer, findes der en kommode til dit behov.

Dertil er en kommode ofte ikke nær så høj som et skab, og derfor kan den også integreres i  din boligstil, hvor du har mulighed for at placere skåle, planter eller andet ovenpå, ligesom du kan hænge billedrammer eller små hylder over.

Vælg det rigtige materiale til din kommode

En anden væsentlig del af ens indretning er materialet, og her er mulighederne ligeledes mange. Du kan få kommoder i både teaktræ, højglans eller med glas, og samtidig er der også mulighed for at vælge mellem store eller små skuffer. Endelig findes der også kommoder på ben, hvis du ønsker dem hævet fra gulvet for at give noget luft til rummet.

Ved at surfe rundt på internettet i blot nogle få minutter kan du nemt og hurtigt hente en masse spændende inspiration til kommoder. Det gør det let at finde den helt rette model. Flere store møbelkæder har også flotte udvalg af kommoder i deres butikker, så du kan se og mærke dem i virkeligheden.

Relaterede indlæg

« »