Kontormøbler i din virksomhed: Sådan får du råd

maj 1 • Møbler & indretning • 1012 Views • Ingen kommentarer til Kontormøbler i din virksomhed: Sådan får du råd

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Nye virksomheder blomstrer frem hver dag. Blandt de mange virksomheder er der typisk mange, som skal have fingrene i nye kontormøbler. Kontormøbler kan selvsagt være dyre. Afhængigt af antallet af medarbejdere, økonomi og antal kvadratmeter kan det være en udfordring at have råd til at købe nye kontormøbler.

Indlægget her kan ikke hjælpe dig med mere kontorplads. I stedet kan indlægget bruges til at finde inspiration til, hvordan man på en billig, nem og ikke mindst praktisk måde kan anskaffe sig kontormøbler. Det kan hurtigt komme til at virke som en uoverskuelig opgave at skulle ud og smide en masse penge efter kontormøbler. Måske har man slet ikke de store økonomiske ressourcer til at skulle købe alt fra nyt. Heldigvis er der godt nyt.

Brugte kontormøbler er det nye sort

På samme måde som nye virksomheder blomstrer frem, blomstrer efterspørgslen på brugte kontormøbler også. Heldigvis for efterspørgslen er udbuddet af brugte kontormøbler også stort. Der findes efterhånden en stribe af virksomheder, som sælger brugte kontormøbler. Mange af dem opkøber gamle kontormøbler for selv at sætte dem i stand, inden de sælger møblerne videre.

Det er en billig og nem løsning for dig, der står og mangler kontormøbler. Du kan finde inspiration til dine nye brugte kontormøbler her.

Er brugte kontormøbler lige så komfortable som nye møbler?

En af de vigtigste egenskaber ved kontormøbler er, at de skaber fundamentet for arbejdsmiljøet. Dårlige kontormøbler, som ikke tager hensyn til komfort, er en dårlig investering. Forskning peger på, at en arbejdsstation, som indeholder komfortable møbler, øger produktiviteten for medarbejderne. Det kan for nogle måske være en bekymring, om der bliver gået på kompromis med kvalitet og komfort, hvis man køber brugte kontormøbler. Det hurtige svar er nej. Man kan nemt finde kvalitetsbevidste og komfortable kontormøbler, som er brugte. Derudover er der også stor variation i de møbler, man kan købe brugt. Med andre ord kan man være sikker på, at man kan finde kontormøbler, som passer til en.

Hvilke kontormøbler skal man gå efter?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvilke kontormøbler der er bedst. Der er stor forskel på, hvilken type der passer bedst til en person. Dog er der alligevel en række generelle funktioner, som er gennemgående for langt de fleste personer, i forhold til hvilken type skrivebord og kontorstol der er mest hensigtsmæssig.

Først og fremmest er et skrivebord med en hæve/sænkefunktion værd at foretrække frem for låste skriveborde. Det skyldes, at det er vigtigt, at man kan skabe variation i ens arbejdsposition. Hvis det skrivebord, man skal have, skal benyttes af flere personer, er hæve/sænkefunktionen endnu vigtigere. Der er stor forskel på personers højde, hvorfor der også er stor forskel på, hvilken højde som er bedst egnet til en.

Det samme gør sig gældende for kontorstolen. Det er vigtigt, at man har mulighed for at indstille stolen i højden, så personen, der sidder på den, sidder så godt som muligt. Derudover er der mange kontorstole, som også kan indstilles i sædedybden, nakken og ryggen. Disse funktioner er yderligere med til at skabe komfortable forhold.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »