Boligtendenser i 2015

apr 5 • Boligrapportagen • 1193 Views • Ingen kommentarer til Boligtendenser i 2015

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Er du helt tosset med boligindretning, og vil du helst være med på de nyeste trends der rører sig inden for boligverdenen? Så er du kommet til det rette indlæg, da jeg i dag vil forsøge at give dig en oversigt over, hvad der bliver in at indføre i boligindretningen i 2015. For at afgrænse svarene og gøre det så overskueligt som muligt for dig, har jeg taget afsæt i nogle boligeksperter, som helt sikkert kan inspirere til din boligindretning det kommende år!

Grå er in

Hvis du er vild med grå, så kommer  der her en rigtig god nyhed. For grå er blevet in, og farven skulle efter sigende være kommet for at blive det næste lange stykke tid. Faktisk skulle den også kunne snige sig ind i badeværelserne, da det vil bryde med den rå og minimalistiske hvid, som har domineret længe over alt i boligindretningen.  En mørkegrå vil være optimal at indføre i badeværelset på vægfliser eller pudsede vægge.

Varme med Copper Orange

Er du ikke så meget til grå, kan du i stedet vælge at følge en af de andre boligtendenser i 2015, som er Copper Orange.  Den lyder måske ikke umiddelbart som en farve, der er indbydende i en bolig, men det er en varm og lækker farve, som matcher hvid og grå rigtig godt. Dog skal du vælge at være lidt forbeholden med farven, da den vil blive for meget på en væg. Dog passer den perfekt til kobberting (som er en stor del af retro-bølgen), hvorfor den vil være absolut skøn som en pude i sofaen eller som rammer på væggen.

Tag naturen ind

Som mange andre har du sikkert et indbydende og lyst skandinavisk hjem. Derfor passer naturens elementer såsom grene, fjer, drivtømmer og hvad der ellers kan findes i de danske skove og strande perfekt ind i hjemmet. Til det passer galvaniseret jern også godt ind – det kan bruges som tøjstativer, rumdeler, møbler osv. Kun fantasien sætter sine grænser her. Det bryder lidt med den naturlige stemning, da det bringer et råt look ind, hvilket er en af de hotteste boligtendenser i øjeblikket.

Kan du ikke få nok af de nyeste boligtendenser, og vil du i gang med det samme? Så kan du hurtigt og nemt shoppe dig til de elementer, du mangler at bringe ind i din bolig her.

God fornøjelse!

 

 

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »