Årets vægfarve 2015

apr 22 • Møbler & indretning • 1254 Views • Ingen kommentarer til Årets vægfarve 2015

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Følger du meget med i tendenserne inden for boligindretning? Ja, selvfølgelig gør du det – og derfor ved du også godt, at tendenserne inden for farver også skifter, som vinden nogen gange blæser. Ønsker du at være up to date med vægfarver, så bør du læse dagens indlæg, som tager fat i årets vægfarve 2015! Måske du vil blive overrasket?

Der skal mere knald på

 

Ja, du læste skam helt rigtigt. I år skal der mere knald på farverne i indretningen, i stedet for de lyse, venlige farver som har hersket det sidste lange stykke tid. Især farven blå er svær at komme udenom i indretningen i år. Ja, det har været en tilbehørsfarve tidligere, men den er nu kommet for at blive på møbler og på væggene. Det kan lyde overskridende og voldsomt, men frygt ej: farven bliver ikke det dominerende i rummet, men bliver en del af indretningen. Du behøver derfor ikke tænke “åh nej. Går det her nu også?”. For ja, det gør det. Bliver du træt af farven, er det jo også ganske let at skifte den ud, hvis man ønsker en anden stemning i rummet. Væggene kan ligeledes tilsættes flotte møbler, og da vi er meget OBS på genbrug i indretningen for tiden, er det helt oplagt at male nogle gamle stole eller en kommode i flotte farver.

Pastellerne fortsætter

Har du alligevel lidt svært ved overgangen fra pastellerne til kraftigere farver? Så kan du tage det helt roligt, da pastellerne også fortsætter som en del af indretningen i 2015. I forhold til genbrugsbølgen passer farverne perfekt ind, og det er også noget lettere at forlige sig med tanken om pasteller i keramik end kraftige farver på væggene.

 

 

 

Billede: tommerton2010

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »