Imponér med boligindretningen

mar 27 • Møbler & indretning • 1621 Views • Ingen kommentarer til Imponér med boligindretningen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Når du inviterer gæster af hvilken som helst slags er det aldrig helt af vejen, hvis de smider en kommentar af om ens boligindretning. Særligt hvis det er en positiv en af slagsen. Boligindretning afspejler vores personlighed, så derfor er det helt naturligt, at indretningen og fremvisningen af den betyder ret meget. Det er ikke for sjov, at vi rydder op i alle kroge og hjørner, så snart venner eller familie skal på besøg. På dagens indlæg kan du få nogle tips til hvorledes din bolig og den tilhørende indretning kommer til sin ret.

Skab din egen stil

Det kan give et rigtig godt indtryk for dine venner og familie, hvis du har din helt egen og unikke stil. Er det overdrevet vil det selvfølgelig ikke give den effekt, som du nok havde håbet på. Men som hovedregel, der er det bestemt positivt at have sin egen stil – en stil som gerne må adskille sig fra retro-looket og den minimalistiske stil, som hærger i øjeblikket. Det viser at du tør vise hvem du er, og hvad du kan lide. Et fedt hjem med en fed stil er guld værd!

Billigere designmøbler

Designermøbler og andre indretningsprodukter, går hånd i hånd med en fed indretning. Dog behøver du ikke investere i designmøbler, hvis du er ret så skarp til selv at restaurere møbler – så kan det være lige så stor en succes i boligindretningen! Det kan selvfølgelig ikke forventes, at alle er så kreative, så derfor er indkøb af designmøbler en lige så god investering som det andet, da det giver lige så flot en indretning. Med designermøbler kan du selv vælge, hvilke ting du gerne vil signalere ud til omverdenen; eks. at du har styr på det hele! Husk, det ikke behøver koste en formue – overvej derfor at investere i billigere møbler, som stadig udstråler kvalitet og komfort.

Du kan finde en masse inspiration til forskellige boligartikler og andet interiør her, som vil passe ind i din personlige indretning.

 

 

Billede: tommerton2010

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »