Ugens design: Hay sengetæppe

jan 16 • Møbler & indretning • 1144 Views • Ingen kommentarer til Ugens design: Hay sengetæppe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Man kan efterhånden godt sige, at vores soveværelse generelt i højere grad bruges til andet end bare søvn og hvile. Mange arbejder, spiser, læser, hygger i soveværelset eller ser tv, hvorfor vores dør oftere og oftere bliver ladt åbent til soveværelset. Derfor er det i højere grad også blevet vigtigt at rede sin seng, og at man altid sørger for, at der er pænt og nydeligt i soveværelset. Det kan Hay heldigvis hjælpe dig med! For de producerer innovative og lækre, danske designede genstande til boligen. Blandt dem er deres sengetæppe, som de fleste danske design-hjem (med respekt for sig selv) ejer.

Hay sengetæppe

Hvis du er til flot design, bør du investere i et sengetæppe fra Hay til soveværelset. Deres sengetæpper kommer nemlig i mange farver og i det klassiske mønster med cirkler, som du sikkert har set flere steder. De er altid i to nuancer – og det er nemlig smart, da du så altid kan vende tæppet om, hvis du hellere vil kigge på en anden farve. Det er en ganske enkelt måde at skabe lidt nyt liv i soveværelset på; og det er netop derfor Hays tæpper er blevet så populære. desuden kan du godt tillade dig at være kræsen, da du kan vælge mellem alskens farver. Og hvis du ikke er så meget til cirkler, fås sengetæppet nu også med trekanter i stedet.

Passer til alle senge

Du skal ikke være nervøs for, om sengetæppet kan nå over begge dyner derhjemme i sengen. For de er nemlig langt over to meter på alle leder. Hvis din seng tilmed også er for lille til det store sengetæppe, kan det også sagtens foldes således, at man ikke lægger mærke til, at sengetæppet er for stor til sengen – smart! Men, selvfølgelig er det flottest, hvis det kan nå lige ned til gulvet på begge sider. Det giver et flot og elegant udtryk til værelset.

Kan du ikke få nok at sengetæpper og farver, kan du på et øjeblik også kigge alverdens flotte sengetæpper igennem hos Ilva.dk

God fornøjelse!

 

 

 

Relaterede indlæg

« »