Skab hyggelige kroge med bordlamper

sep 5 • Gør det selv • 1908 Views • Ingen kommentarer til Skab hyggelige kroge med bordlamper

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

e831b2072bf6073ecd0b470de7444e90fe76e6d21bb7154296f2c3_640_table-lamp

Hvis man gerne vil skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, kræver det lidt, at man bryder med de rene linjer og tilføjer lidt mere personlighed. Dermed ikke sagt, at man ikke kan skabe hygge i et hjem med rene linjer og minimalistiske træk. Det kræver blot lidt mere forberedelse i form af stearinlys og lignende, hvorimod nogle foretrækker, at der hele tiden er den her hjemmelige og hyggelige stemning i hjemmet.

Det er ligesom med så mange andre ting meget med forskel, hvad man foretrækker. Men er du mest til den hjemmelige hygge i hjemmet, så kan det være en god idé at indrette derefter.

Det kan man for eksempel gøre ved hjælp af bordlamper, der kan benyttes i forskellige kroge og hjørner i hjemmet, hvilket både vil skabe liv og hygge. Derudover er småkroge i hjemmet en rigtig god måde, at skabe små hyggelige oaser på.

Man kunne for eksempel indrette et hjørne med en fed moderne bordlampe og en lænestol, eller sætte et lille sidebord med en bordlampe på ved siden af sofaen. Mulighederne er mange, og det er kun op til din egen fantasi og kreativitet at sætte grænserne.

Hyggeligt og funktionelt på samme tid

Det kræver dog en lille smule koordinering, da ideen godt kan gå lidt tabt, hvis man bare placerer en masse bordlamper rundt omkring i hjemmet. Det må derfor godt være lidt gennemtænkt, således at man samtidig med at skabe hygge også skaber funktionalitet.

Man kunne for eksempel indrette et læsehjørne med en rigtig lækker stol, og så kunne man have en flot bordlampe på et lille bord ved siden af. På den både kan man bruge bordlampen som læselys.

Hos ILVA og Idemøbler finder du en helt masse moderne bordlamper, der vil passe godt ind i de fleste hjem. Så er det bare op til dig, at vælge den du bedst kan lide.

Relaterede indlæg

« »