Udtryk dig selv med spejle

jul 11 • Møbler & indretning • 2658 Views • Ingen kommentarer til Udtryk dig selv med spejle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Spejle har mange gode formål, både praktiske og æstetiske. Du har mange valgmuligheder, når det kommer til spejle, hvor du kan være kreativ og udtrykke din stil.

Minimalistiske eller overdådige spejle

Har du valgt en minimalistisk lys stil til dit hjem, kan du vælge et enkelt spejl med en let lys eller sort ramme. Du kan placere det et sted, hvor det reflekterer lyset udefra og bringer det ind i din stue. Så virker den endnu lysere. Foretrækker du derimod en mere overdådig stil, kan du vælge et spejl med en tung og pyntet guldramme. Du kan placere stearinlys foran det. Det skaber masser af hygge om aftenen, specielt i de mørke vintermåneder.

Det er også muligt at kombinere begge stile, hvor du kan vælge et gammeldags spejl til en ellers minimalistisk indretning. Ønsker du at tilføre et mere personligt præg til et hjem i en kølig skandinavisk stil, kan du også vælge et spejl med en farverig ramme. Det vil give en interessant og livlig kontrast til de mere afdæmpede farver. Hvis du ønsker en moderne løsning, kan flere spejle i grupper ved siden af hinanden også skabe en interessant effekt.

Bring de grønne områder ind i stuen

Du kan ikke kun spejle dig selv i dit spejl, men du kan også få dit hjem til at virke større ved at afspejle dine omgivelser. Har du smukke grønne områder uden for dit vindue? Så kan du placere spejlet, så det fungerer som et ekstra vindue, der både afspejler himlen og træerne. På den måde, kan du bringe de grønne områder ind i din stue. Derved vil den virke større og lysere. Dette vil især være en fordel, hvis du har en lille stue, som godt kan virke lidt mørk.

Pladsmangel er intet problem

Elsker du store spejle, så du kan se dig selv i fuld figur i dit nye smarte tøj inden du skal ud? Men du bor måske i en lille lejlighed, hvor der mangler gulv- eller vægplads? Så kan du med fordel investere i et klædeskab med fastmonteret spejl.

Kunne du tænke dig at se dig selv fra tre sider samtidig, kan du anskaffe dig et tredelt spejl. Det kræver lidt gulvplads, men kan stilles i et hjørne af værelset, hvor det ikke vil fylde så meget.

Du kan finde masser af spejle til væggen hos Idémøbler. Er du også interesseret i gulvspejle eller moderne og lidt anderledes spejle, så har Ilva interessante spejle i forskellige størrelser og former både til gulv og til væg.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »