Selvom vi stadig har nogle måneder tilbage af 2018, kan det alligevel være rart så småt at forberede sig på, hvad du skal pynte din fine skænk og vindueskarme med i 2019. Her får du et kig ind i boligskrystalkuglen for 2019.

Indret med blide pastelfarver

Mange sværger til de neutrale hvide, grå og sorte farver, når de indretter deres hjem. I 2019 bliver disse farver erstattet af en anden mere farverig palette. Pastelfarverne vinder nemlig ind i indretningen lige fra vægge til sofaer og tæpper. De blide farver giver et farvedrys over hjemmet men på en mere afdæmpet måde en de juvelfarver, vi ser lige nu.

Gå gerne efter en sart ferskenfarve, mint, syren, candyfloss og citrongul og miks din udvalgte farve med en lidt mørkere variant af nuancen – det skaber et stilfuldt tone-i-tone-look, som giver indretningen dybde.

Vælg mat sort

Sort forsvinder dog ikke helt fra indretningen – men den dukker op i en lidt anden variant. Nemlig i en mat udgave. Gå efter mat på dit armatur i køkkenet eller på badeværelse eller vælg en toilet- eller køkkenrulleholder med den cool overflade.

Skift de livlige planter ud med tørrede blomster

Længe har vi set de grønne planter som det helt store inden for boligindretning. I 2019 bliver de så småt skiftet ud af en lidt anden variant i form af tørrede blomster. Gå eksempelvis efter blomster, der både er smukke i frisk og tørret udgave. Det kan være eukalyptusgrene og artiskokker.

Sving med buer og organiske former

Organiske former på alt fra møbler til nips og kunst bliver det nye sort i 2019. Møblerne får afrundede kanter, og lysestager kommer i bløde u-former. Det giver indretning et harmonisk og blødt udtryk frem for de mere kantede varianter, vi har set.

Gå efter fløjl

Længe har velour været hot på både møbler og puder – men nu ser det ud til at en gammel kending tager over. Fløjl indtager ikke bare tøjmoden, den gør også sit indtog på boligfronten. Fløjl giver indretningen en smule mere kant med sit riflede udtryk.