Indret et varmt og indbydende gæsteværelse

okt 21 • Møbler & indretning • 718 Views • Ingen kommentarer til Indret et varmt og indbydende gæsteværelse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Bruger du det ekstra værelse i din bolig til opbevaring af de ting, du ikke lige ved, hvor du ellers skal gøre af? Til vasketøj og støvsuger? Og når du har overnattende gæster, ligger de side om side med sokker, der hænger til tørre? Det er ikke det mest indbydende rum at invitere sine gæster ind i, men heldigvis kræver det ikke meget arbejde at gøre gæsteværelset varmt og behageligt – læs med her.

En god nattesøvn

Når du har gæster på besøg, bør du sikre, at de får en god nattesøvn. Med en sovesofa kan du slå to fluer med ét smæk. På den måde kan du nemlig indrette rummet som et ekstra værelse med en sofa, der hurtigt kan slås ned til seng.

Sovesofa er i dag en ganske udmærket seng, der sørger for, at dine gæster får en god søvn, når de overnatter hos dig.

Husk gardiner

Den gode nattesøvn afhænger desuden af gardiner. Derfor er det et must, at du hænger gardiner op i dit gæsteværelse. Uden dem vil lyset stå ind tidligt om morgenen, når solen står op – eller også vil lyset fra gadelamper eller lignende genere nattesøvnen.

Gardiner er desuden en god idé, hvis dine gæster vil klæde om. Og så giver gardiner bare varme til et rum.

Skab en varm stemning med tekstiler

For at dine gæster kan føle sig mest velkomne, kræver det et rum med stemning og varme. Her er tekstiler i forskellige afskygninger særligt gode. Læg et sengetæppe på sengen og pynt med masser af puder.

På gulvet kan du lægge et stort tæppe, der er blødt at træde ud på om morgenen. Det giver indretningen masser af hygge og varme, så det er rart at opholde sig i rummet.

Brug neutrale farver

I et rum, der skal have mange funktioner, er det en god idé at bruge neutrale farver. Det hele behøver ikke være hvidt, men det behøver heller ikke være rødt. Gå i stedet efter bløde toner som grå, beige eller cremefarvet.

Vil du gerne have lidt mere farve i rummet, kan du gå efter helt støvede nuancer i rosa, grøn eller blå. Farverne skal være rolige, for at dine gæster også kan falde til ro i dit gæsteværelse.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »