Lad julen komme med Bloomingville

nov 29 • Møbler & indretning • 873 Views • Ingen kommentarer til Lad julen komme med Bloomingville

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for Bloomingville, så vil jeg gøre et ihærdigt forsøg på det. Bloomingville er nemlig for alvor kommet på landkortet efter deres utallige moderne og charmerende designs inden for service, nips mm. En indretning med dette mærke skaber en hygge, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Mange af deres produkter er skabt netop med henblik på at skabe hygge og ikke mindst smil hos enhver. Noget som jeg for nyligt erhvervede mig (eller som jeg gav min kære mor i gave) var en lille kaffekop med et ganske sødt citat: Coffee is always a good idea. Og det har de da ret i – i hvert fald hvis man er kaffedrikker, hæhæ.

Jul med Bloomingville

Hvis du er til julepynt inspireret af den nordiske jul, så falder Bloomingville ganske godt til dig. Med stjerner i enkelt design, lysestager i den flotteste kobber og julepynt i træ er der lagt op til en hyggelig, nordisk jul. Tiltaler det dig? Så skal du bare i gang med at shoppe. For det bedste er, at det befinder sig i en ganske fornuftig prisklasse. Design til god pris er altid noget vi boligejere kan lide – ikke sandt?

Jeg har selv investeret i flere af deres produkter designet til julen. Jeg synes, det er så hyggeligt at pynte op med julepynt i nordisk design. For så undgår jeg jul uden for meget stads og for mange nisser. Julen må også gerne fejres med stil.

Glædelig jul.

 

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »