Sådan skaber du en svensk-inspireret stil

jan 24 • Møbler & indretning • 318 Views • Ingen kommentarer til Sådan skaber du en svensk-inspireret stil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

I disse år er svensk mode og indretning mere populært end nogensinde. Og det er ikke uden grund. Den svenske stil kendes for sin minimalisme, brug af velvalgte farver og elementer af træ. Og så er hyggen og familien helt i centrum.

Læs med her i artiklen og bliv klogere på, hvordan du med få og enkle hjælpemidler kan skabe et hjem med inspiration fra den svenske stil.

Minimalisme handler om velvalgte møbler

Skal du leve dig ind i den svenske indretningstradition, er det ikke til at komme udenom den minimalistiske stil. Minimalisme er i 2019 mere populært end nogensinde før. Minimalismen handler nemlig om at udvælge elementer i dit hjem med omhu. Derfor kan minimalismen også hænge tæt sammen med bæredygtighed og økologi, hvilket typisk ses i hele Skandinavien.

Skal du starte et spændende sted med at forvandle dit hjem, kan du altså med fordel udskifte gamle udtjente møbler med velvalgte nye. Her kan en hjørnesofa, et smukt spisebord eller måske et praktisk reolsystem gøre en markant forskel for dine rum.

Tilsæt velvalgte farver for den rette stemning

Hvis der er noget, der også er gennemgående for det nordiske look, som er så populært i Sverige, er det brugen af farver. Det er dog ikke alle farver, der får lov at komme indenfor i de moderigtige svenske hjem.

Her gælder det i stedet, at flotte toner af rød eller blå har en særlig plads i hjertet hos mange familier. Her er douch-udgaverne dog at foretrække – eller ganske enkelt den ikoniske “svensk-røde”, som mange danskere kender så godt.

Husk hyggen

Hvis der er noget, der binder os nordiske lande sammen, er det selvfølgelig hygge.

Derfor kan ingen indretning være fuldendt uden vigtige detaljer, der skaber en dejlig stemning. Her er alt fra levende lys til uldne tæpper mere end velkomne. Smukke tæpper i enkle mønstre vil også skabe ro og varme hele året rundt, og derfor skal du ikke være bange for at lege med detaljer, selv om stilen er minimalistisk.

Familieportrætter eller kunst er i øvrigt velegnet i alle typer indretning. Husk derfor det personlige touch, som skaber den røde tråd i dit hjem og varmer dig om hjertet hver dag.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »