Enkel og stilet indretning med Ferm Living plant box

dec 16 • Møbler & indretning • 400 Views • Ingen kommentarer til Enkel og stilet indretning med Ferm Living plant box

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Giv dit hjem et pift og tilføj til den enkle og stilede indretning med Ferm Livings plant box plantekasser, der fås i flere forskellige neutrale og prangende farver. De er meget anvendelige og passer godt ind i det moderne hjem.

Indretning med Ferm Living plant box

Ferm Livings plant box er en plantekasse, der kan bruges til dekoration i hele huset. Ferm Living plant box har du flere formål end bare plantekasse. De kan også bruges som opbevaringsmøbel i gangen eller en mindre skillevæg til at skabe hyggekroge i større rum. Ferm Living plant box møblerne er særligt velegnede til planter, blomster, magasiner, bøger og legetøj, men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de populære møbler kan bruges til. Du kan fylde dem med smukke blomster i fine vaser eller grønne planter i grove lerpotter for at skabe mere liv i hjemmet. Du kan også bruge dem til at opbevare legetøj eller lignende, hvis du vil skabe mere ro og orden i hjemmet. Uanset formålet er det utrolig alsidige møbler, der kan bruges på mange forskellige måder og vil ændre udtryk, afhængig af hvordan du bruger dem.

Ferm Livings plant box besidder et elegant og tidløst design og rummer en interessant kontrast mellem den helt rektangulære kasse på toppen og de tynde fine metalben som kassen står på. Plantekasserne fås desuden i flere forskellige farver, så du kan sørge for at matche dem med din indretning eller lade dem stå ud og skabe kontraster i rummet.

Køb Ferm Living plantekasser her

Ferm Living plant box kasserne kan købes hos Designfund, hvor de står til 1500 kroner. De fås i syv forskellige farver, herunder grå, rosa, rød, blå og grøn. Du kan også finde en masse andre fine ting til hjemmet hos Designfund, hvis du er i gang med at indrette hele eller dele af din bolig.

Det er nemt og enkelt at finde og bestille varer hos Designfund, og du kan gøre det i bekvemmeligheden af dit eget hjem. Her kan du stille og roligt browse gennem alle kategorierne og finde lækre ting til hjemmet.

Relaterede indlæg

« »