Vita EOS Medium giver meget lys for pengene

dec 14 • Møbler & indretning • 1676 Views • Ingen kommentarer til Vita EOS Medium giver meget lys for pengene

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Traditionelt set koster designerlamper mange penge, men de giver jo også stil og afgiver en god belysning, så derfor ønsker mange designerlamper til deres hjem. PH-lamperne er de ultimative lamper, og især de store modeller koster jo en formue omkring 100.000 kr., men så er det heldigt, at alle kan have råd til en ny designerlampe fra firmaet Vita. I denne artikel beskrives lampen Vita EOS Medium, der er en imponerende flot designerlampe fremstillet af gåsefjer!

EOS lampen fra Vita

Vita EOS Medium er en lampe lavet af fjer, og den afgiver et fantastisk godt og hyggeligt lys på en effektiv måde. Lampen kan både fås som pendel, som bordlampe og som standerlampe i forskellige størrelser. Firmaet Vita Copenhagen har designet lampen, der er blevet meget udbredt overalt i verden på kort tid.

De har nemlig på forbilledligvis forstået at kombinere kvalitet og design med en konkurrencedygtig pris, der tydeligt har appelleret til forbrugerne. Lampens elegante design rammer lige ind i den nordiske designtradition med enkelhed og rene linier.

De har formået at give lampen et strejf af natur, idet lampen er et naturprodukt fremstillet af gåsefjer. Alle lamperne er derfor helt unikke og håndlavede, idet der altid vil være små nuancer i fjerene.

Selve lampen består egentligt af en normal rispapirslampe, hvor gåsefjerene er syet og limet på. Lampen kommer i en flad kasse, så du blot skal samle lampen selv på to minutter. Du skal selv montere fatning og pære, og så er lampen faktisk klar.

Find lamper på nettet

Den nemmeste og hurtigste måde at finde en lampe på er at finde inspiration på nettet i de mange netbutikker, hvor sortiment og udvalg er meget stort. Ved at handle varer på nettet opnår du også en del fordele, og især når det drejer sig om designervarer.

Du kender ofte varen i forvejen fra reklamer, butikker og andre steder, så du vil blot have fat i den ønskede vare billigst og hurtigst muligt. Du slipper jo for at bruge tid og transportudgifter, når du handler i en netbutik, og her er priserne ofte en del billigere end i de fysiske butikker, der jo altid har større udgifter til driften i form af mere personale og dyrere husleje.

Du kan finde en Vita EOS Medium lampe i webshoppen Designfund.dk, der har et stort udvalg af varer fra Vita Copenhagen. Lampen kan faktisk fås på tilbud til omkring 300 kr., hvilket må anses for utroligt billigt for en designerlampe.

Relaterede indlæg

« »