3 boligtendenser du ikke kan ignorere

maj 1 • Møbler & indretning • 1910 Views • Ingen kommentarer til 3 boligtendenser du ikke kan ignorere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Det nyeste inden for boligtendenser er, at boligen skal klædes i tekstiler fra top til tå. Tekstilerne dækker over lange gardiner, botanisk print og håndknyttede gulvtæpper med smukke mønstre – og det må meget gerne være i samme stue. Dermed også sagt, at der er et særligt fokus på kvalitet, det gode håndværk og fornemmelsen af tryghed.

Tekstiler i boligen

Tekstiler var for få år siden ganske begrænset i hjemmet til puder i sofaen og måske en enkelt plaid. Det er noget andet sammenlignet med i dag, hvor tendenserne er, at hjemmet skal dekoreres med gulvtæpper, lange gardiner, polstrede møbler og tæpper på væggen.

Gulvtæppe

 

Et tekstil der er yderst hot i øjeblikket er Hay tæppet. Det er et flot rundt gulvtæppe i en masse flotte farver, der er mikset sammen af en masse små farvede filt kugler. Det passer perfekt ind i boligtendenserne grundet dets farver og det faktum, at hver kugle er filtet og syet sammen i hånden.

Botanisk print

 

Botanik og prints er det helt hotte i boligindretningen i øjeblikket. Dog er der nogle ting, du skal huske at have med i overvejelserne, når du indretter med botanik:

  • Print på interiør er god til at give kontrast og kant til en meget enkel indretning, men nøjes med få elementer med botaniske print på, så de ikke drukner i hinanden – det skaber forvirring.
  • Vælg enten farver, der matcher eller mønstre, der matcher. Man kan sagtens have flere forskellige blomstermotiver på væggen, men det bliver for meget, hvis der både er storblomstret betræk på sofaen, småblomstrede gardiner i vinduet og et billede af et træ i en helt anden farve over lænestolen. Alt med måde.

Gardiner

 

Valget af panelgardiner er helt op til din boligstil – men undgå gerne de gamle, kedelige og tunge gardiner, som samler mere støv end din støvsuger kan. Det behøver ikke være traditionelt. Gå gerne efter et grafisk udtryk i dæmpede farver, som du kan holde ud at kigge på i længere tid.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »