Indretning af din bolig i sort og hvid

feb 20 • Boligrapportagen • 2443 Views • Ingen kommentarer til Indretning af din bolig i sort og hvid

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Vi har måske alle på et eller andet tidspunkt set en gammel film eller en genudsendelse i fjernsynet, som var i sort/hvid. Det virkede som om, at det hele var gråt og kedeligt. I dag er alt i farver. Men faktisk kan man alligevel udvikle en spændende og smart bolig baseret kun på de to farver sort og hvid.

Så flot kan man indrette med sort og hvidt

Med sort og hvid som baggrundstapet i sin lejlighed dribler boligstylist Susanna Vento uden om fejlkøb og dårligt matchende farver. Hører du til dem, der har problemer med at vælge farven på din nye pude eller er kommet hjem med et møbel, der nok klædte butikkens udstillingsvindue bedre end din stue, kan du se en ende på balladen nu. Du skal bare gøre som boligstylist Susanna Vento, der har malet samtlige flader i sin 61 kvadratmeter store lejlighed kridhvide og garneret med møbler, lamper, tæpper og accessories udelukkende i sort og hvid.

Lille lejlighed

„I en lille lejlighed som vores er det en fordel at holde gulve, vægge og lofter hvide. Det giver mere lys og en rummelig fornemmelse. Og jeg skal ikke bekymre mig om farver, for det er nemt at tilføje farver. Jeg holder mig til de samme tre-fire kulører, for alle rummene hænger sammen, og derfor er jeg nødt til at tænke på hele lejligheden som ét rum, der skal indrettes i samme stil,“ forklarer Susanna. Lejlighedens tre rum hænger alle sammen via dobbeltdøre, som oftest er slået helt op. Her er det køkken-alrummet set fra datteren Varpus værelse. Den sorte stol er en ‘Basel Chair’ af Jasper Morrison, den træfarvede er fra Ikea.

Entreen

Der hersker streng orden i familien Ventos entré, hvor alt interiør (også) er holdt i hvid. Garderoben i entreen er en simpel anordning med et hvidlakeret vandrør monteret i loftet.

Køkkenet

Køkkenet er så lille og enkelt, at det mere ligner et kitchenette i et feriehus. „Jeg kender mine køkkenskabe rigtig godt og ved præcis, hvordan jeg bedst udnytter dem,“ fortæller Susanna. Køkkenet er håndlavet af en snedker ud fra Susannas tegninger. I hullet, hvor der tidligere var et køleskab, har Susanna fået håndbygget et køkkenelement med dobbelt dybde og skuffeudtræk for at udnytte pladsen maksimalt. Lampen er fra Artek, kanden fra Stelton.

Læs hele artiklen her:

http://boligmagasinet.dk/article/159193-sa-flot-kan-man-indrette-med-sort-og-hvidt/gallery/646059

Billede: tommerton2010

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »