Gode konkurrencer til boligen

sep 19 • Boligrapportagen • 918 Views • Ingen kommentarer til Gode konkurrencer til boligen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du og din partner lige nu står og tænker: “hvor kunne vi altså bare godt trænge til nyt inventar eller nips”, så er du havnet på det rette indlæg. Jeg har nemlig fundet ud af (til din fordel), at der er et hav af lækre konkurrencer, som både indebærer inventar og små, men lækre designer-nips. Det er perfekt til dig eller jer, som står og mangler lidt fyld til fx stuens hylder eller reoler. Personligt synes jeg, at du eller I skal kaste jer ud i det – man risikerer ikke andet end at tabe.

Konkurrence-sider

Hvis du er begyndt at læse med videre på indlægget, så kan jeg anbefale dig at besøge denne hjemmeside eller boligliv.dk, da de derinde også har mange fede konkurrencer kørende i øjeblikket. Lige nu har de eksempelvis en konkurrence kørende, som appellerer meget til den tøjelskende kvinde. Man kan nemlig vinde en tøjhænger fra firmaet SITUATIONSFORNEMMELSE. Lige for at få din motivation helt i top, er den især velegnet til du skønne kvinde, som inderligt ønsker et walk-in-closet, men som ikke har plads til det. Den giver nemlig samme fornemmelse, når du træder ind i værelset – smart ikke? Hvis du stadig ikke helt tror på det, så er tøjhængeren blevet redesignet i forhold til den klassiske tøjhænger. I stedet for en kedelig træpind, er den nu enormt detaljeorienteret med fokus på dit behov! Heldigt for dig kan den også justeres i kæden – så du behøver ikke at have en lavloftet bolig, for at overveje at deltage i konkurrencen.

Konkurrencer er sjove og mindst lige så spændende, fordi man i spænding og glædelse går og venter på, om man mon har været den heldige vinder. Så kom i gang med at deltage i en masse konkurrencer, hvis du eller I gerne vil udsmykke boligen ekstra gratis.

 

Har du andre gode tips og ideer til konkurrencer, som kan gøre godt for boligen, så smid endelig en kommentar!

 

Relaterede indlæg

« »