Indret badeværelset med H&M

sep 23 • Møbler & indretning • 883 Views • Ingen kommentarer til Indret badeværelset med H&M

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Hvis du meget gerne vil have et flot badeværelse, men ikke agter at spendere en masse penge på det, fordi du også gerne vil have penge til andet godt eller sjov, så er der en rigtig god løsning på det. Svaret er nemlig H&M, da de er begyndt at have rigtig mange fine tekstiler til badeværelset såvel som til stuen, hvilket er virkelig fedt. For selvom man forbinder H&M med lave priser og tøj som går en smule på kompromis med kvaliteten, så er der intet der mangler i tekstil-afdelingen. Det er så gennemført, at det lige så vel kunne ligne tekstiler fra boligforretninger, hvilket er smart og godt for sin pengepung. Hvis du har svært ved at blive overbevist blot ved denne tekst, så synes jeg, du skal tage se mere på denne hjemmeside.

Lad H&M pryde

Designerne bag tekstilerne til badeværelset og andre skønne rum i hjemmet, har valgt at køre stilen i en rustik, men hyggelig og afslappende stil, som de fleste vil finde sig godt tilpas med i deres hjem. Nuancer som kobber, bronze, brun og træ gør badeværelset meget mere indbydende end et klinisk hvidt udtryk. Det er især gældende ved deres fyrfadsholdere, som er meget rustikke, men alligevel formår at implementere et elegant udtryk.

Blomstret udtryk

Har du dog en lidt mere sprælsk og farverig personlighed, som du også gerne vil vise gennem din stil, så er det også en mulighed! Designerne fra H&M har nemlig også sørget for dig, som er vild med blomster, farver og generelt forår. Du kan nemlig shoppe alt lige fra et flot, lyserødt blomstret badeforhæng til samme stil i vaskeposerne. Denne stil er meget oplagt til dig, som ikke kan udstå vinter, og derfor gerne vil have følelsen af forår hele vinteren igennem.

Har du andre gode ideer til indretningen af badeværelset, så smid endelig en kommentar!

 

Relaterede indlæg

« »