Spisebordsstole i lækkert design

dec 14 • Møbler & indretning • 1539 Views • Ingen kommentarer til Spisebordsstole i lækkert design

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Pryder du gerne din bolig med lækre designmøbler, for at gøre det hele lidt mere eksklusivt og stilrent at kigge på? Så er det også oplagt at skifte de kedelige og alsidige spisebordsstole ud med nogle i et mere friskt design, som kan fås i en rimelig prisklasse hos mange designere. Designer spisebordsstole holder også noget længere end de typiske fra Ikea (som der selvfølgelig ikke er noget galt i at have), som er lavet i et mindre holdbart materiale. Det er derfor helt sikkert værd at investere i design til spisebordet – om end bliver det en pryd for øjet.

Fritz Hansen spisebordsstole

Hvis ikke du kender Fritz Hansen, så kan jeg fortælle dig, at det er et dygtigt firma med designere, som har flair for nydeligt design til hverdagsmøbler. Stolen, som jeg gerne vil anbefale dig, hedder Nap Stol Quichship, og er designet af Kasper Salto. Den kaldes Nap, da den er en del af en serie lette stole, som er designet med henblik på, at man kan sidde længere end blot 30 minutter, før man begynder at kunne mærke ømhed bagtil. Stolene har derfor en yderst god komfort, da du ikke skal sidde på en bestemt måde, for at undgå at skulle rejse dig efter kort tid grundet ubehag.  Til dig som elsker design og stilrenhed i din boligstil, så er spisebordsstolen ganske feminin og elegant at kigge på. Det ekstra fede er, at den ikke blot fås i almindelig hvid eller knaldsort. Nej, den fås i en flot pepper grey, som distancerer sig fra den lidt kedelige sorte, som altid bliver brugt.

Med godt holdbart design, kan der ikke gås på kompromis med prisen. Dog har Fritz Hansen stykprisen til lige knap 2000 kroner. Det er hele prisen værd, for det er muligt at sidde en hel aften ved bordet, uden at overveje om man skulle trække over i sofaen, da det er mere behageligt.

Har du lyst til også at kigge lidt på nogle andre, flotte spisebordsstole, så er der god mulighed for det her.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »