Få et hyggeligt hjem

dec 21 • Møbler & indretning • 868 Views • Ingen kommentarer til Få et hyggeligt hjem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Nogen gange bliver den minimalistiske stil bare lidt for minimalistisk, og man synes at trænger til at kommet noget hygge ind i rummet. Men hvordan skal man gøre det, når man stadig gerne vil holde hjemmet i en ren og minimalistisk stil – bare med et præg af hygge. Der er faktisk en del muligheder på den front, og det behøver ikke kun at være til det minimalistiske hjem. De følgende ideer kan bruges i alle hjem, der trænger til lidt fornyelse, eller hvis der bare mangler en sidste lille finesse eller noget ekstra i rummet.

En pejs er vejen til hygge

En af de sikreste måder at give rummet hygge på er ved at tilføje en pejs. Mange vil med det samme tænke et stort skrummel, der skal fylde hele den ene endevæg med brænde og skorsten og mere i den dur. Men en pejs behøver slet ikke være noget af det. Man kan nemlig sagtens få en pejs, der hverken kræver brænde eller særlig meget plads. Biopejse giver dig nemlig en del mere frihed. De fås i alle størrelse og endda i bordmodeller, og så kører de på ren ethanol. Du skal altså ikke stå og bakse med brænde eller med at få gang i det, du kan bare tænde for den, og så er der garanteret hygge med det samme. Klik her, læs mere og se udvalget. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for at få en gammeldags pejs, hvis man er mere til det, og man kan da også få noget, der er mindre såsom en brændeovn. En brændeovn giver selvfølgelig ikke samme stemning, men der er alligevel noget hyggeligt ved den.

Hav nok opbevaringsplads – både til det der skal stå fremme, og det der ikke skal

Noget andet, der er med til at skabe mere og hygge – og personlighed –, er, hvis man sørger for at have opbevaringsplads. Og det er både iht. det der skal ses, og det der ikke skal. Her er reoler og hylder den oplagte mulighed, og mange af dem behøver ikke at tage alt gulvpladsen eller at fylde særlig meget. Du kan nemlig få dem i alverdens størrelser og modeller – så der er både noget til dig, der er mere til de gammeldags eller fyldige, men også noget til dig der gerne vil have rene linjer eller minimalisme. Se mere her og find det, der passer dig.

Dette er bare to af de muligheder, du kan benytte dig af, men det er bestemt ikke de eneste. Hvis du ikke ønsker at anskaffe dig en pejs eller brændeovn, så er det nogen gange også bare nok at købe et lækkert gulvtæppe eller nogle nye puder. En sikker vinder er desuden at tilføje mere varme farver til rummet. Når man kører den minimalistiske stil, kan det godt hurtigt blive lidt for lyst eller meget koldt i rummet, og her er de varme farver med til at give et brud på dette.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »