Sofabord med sjæl og minder

aug 30 • Møbler & indretning • 4451 Views • Ingen kommentarer til Sofabord med sjæl og minder

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Et sofabord samler familien, venner eller veninderne til en hver situation i hjemmet. Om enten programmet står på filmaften med familien, slik og forkælelse eller servering af cocktails, fest og farver med venner og veninderne. Sofabordet er uundværligt, og er med sikkerhed et af stuens vigtigste møbler, der giver personlighed, hyggelig stemning og minder, der aldrig bliver glemt!

Sofabordets plads i hjemmet

Sofabordet hører både til nye indretningsprojekter eller fornyelse i hjemmet. Et flot design er startskuddet, men derudover er det også vigtigt, at sofabordet finder sig til rette i et hjem fuld af krudtugler, der har en tendens til at pille ved alt. Man skal derfor nøje overveje, hvad sofabordet skal kunne holde til. Om stuen er indrettet med en flot læder- stof- eller hjørnesofa kan man altid finde et sofabord, der matcher til både sofaen, men også selve indretningen i stuen. Sofabordet er med til at give et personligt præg, hvor man kan identificere sig med stuens beboer. Sofabordet er især et møbel med karakter, og henleder ofte gæsternes opmærksomhed. Mangler der afsætningsplads kan sofabordet altid kombineres med flere sideborde alt efter størrelse og behov for aflastningsborde. Vigtigst af alt er sofabordet ikke bare et møbel, men det er det rette møbel til stuen at investere i, da det holder i mange år.

Inspiration til indretningen

Står det på kæmpe indretningsprojekt eller en mindre fornyelse i stuen, er der altid ny inspiration at finde i sofaborde hos ILVA. Med deres nye og smarte hjemmeside tilbyder deres store sortiment sofaborde, som er runde, firkantede, høje, lave, kulørte, funktionelle, minimalistiske og stilrene. Ingen tvivl om, at alle ønsker til indretningsprojektet eller fornyelsen af stuen bliver opfyldt! Modellerne er ikke kun indbegrebet af flotte designs, men også kvalitet på højt niveau til konkurrencedygtige priser, der lyser hjemmet op!

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »