Oxford spisebord

jul 5 • Møbler & indretning • 1082 Views • Ingen kommentarer til Oxford spisebord

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Når man skal anskaffe sig et spisebord, er der flere ting man bør overveje; hvor mange sidder man typisk ved bordet, farve, stil, størrelse og i hvilken prisklasse det skal ligge. Hjemme hos jeg er vi rigtig mange mennesker, og vi har tit besøg gæster. Derfor vil det være nødvendigt med et stort spisebord med en ekstra plade, da fire pladser ikke er nok! Men, det er der heldigvis råd for.

Spisebordet fortæller noget om jer

Når jeg er på besøg hos andre,  kigger jeg altid på spisebordet, hvis det er nogle mennesker jeg ikke kender godt. Det lyder egentligt lidt skræmmende, men der er en god mening med galskaben. Spisebordet fortæller mig nemlig noget om hvilke mennesker, der bor i huset. Er det nogle gæstfri personer? Er de ofte sociale? Foretrækker de to-mands hygge? Er de kreative og modige? Eller helt almindeligvis Ikea traditionelle? Jeg har ikke nogle personlige præferencer for dette. Jeg kan bedst lide kant og personlighed, derfor foretrækker jeg selvfølgelig også et særligt udtryk til min egen bolig.

Det perfekte spisebord

I vores dagligdag passer et Oxford spisebord bedst ind i dagligdagen hjemme hos jeg. Der skal være plads til alle, og det skal være sikkert og funktionelt. Selvom der ikke er en plade, der kan trækkes ud, er det en fin løsning for min familie. Det er også vigtigt, at bordet kan rengøres, da små børn og mad er en sjov kombination og derfor vil vi hellere vælge den hygiejniske løsning, fremfor den rustikke smarte løsning. Vi har brug for et bord, der let kan gøres rent, og som passer til børnenes behov. Det skal nemlig være rart at sidde ved bordet.

 

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »