Køb dansk møbeldesign

maj 22 • Møbler & indretning • 1973 Views • Ingen kommentarer til Køb dansk møbeldesign

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Denne overskrift er ikke kun henvendt til nationalisterne i Danmark. Alle vil med fordel kunne købe noget dansk design. Det er ikke helt billigt, men investeringen er sikker nok. Dansk design er kommet for at blive, det har simpelthen vundet indpas hos forbrugerne især den velhavende del. Dansk design har på både det danske, tyske samt det amerikanske marked opnået så store markedsandele, at fremtiden ser lys ud for dansk design. Det startede nok i 1950´erne med de kendte møbelklassikere fra Arne Jacobsen og Børge Mogensen.

Poul Henningsen har også skabt meget lækkert design, som er blevet yderst populært gennem årene. Læs mere om dansk møbeldesign på hjemmesiden danskmøbeldesign.dk. Her vil du hurtigt kunne nikke genkendende til nogle kendte møbler, som vi i Danmark tager for givet. Men kendte arkitekter skabte disse møbler for mange år siden. De var åbenbart så geniale, at de var forud for deres tid.

Deres stil er tidløs, så disse modeller vil kunne holde i mange år fremover. Umiddelbart kan jeg se dansk møbeldesign 260 forskellige arkitekttegnede møbler gennem tiderne, så vi har været meget dygtige og produktive. Hjemmesiden møbelklassikere.dk har også en god beskrivelse af udviklingen af dansk møbeldesign gennem tiden.

 

Nye danske firmaer kan også levere dansk design

 

Det er ikke kun ældre klassikere, som kan sælges rundt omkring i verden. Både Lego, BoConcept, Bang og Olufsen samt mange danske køkkenfirmaer har også stor eksportsucces. Så Danmark er åbenbart blevet et synonym for godt design. Det må vi gøre alt for at kunne leve op til, så dette forspring kan holde mod konkurrenterne. Så både Invita, HTH, Svane, Kvik og flere af de andre kendte køkkenfirmaer bliver også kendte i udlandet på deres design, så vi må åbenbart være dygtige til at uddanne designere her i landet.

Boligindretningen i dit hjem

Men din bolig skal først klargøres, før du bare kan købe noget dansk design og sætte møblerne ind i dit hjem. Du skal først gennemtænke det hele. Husets indret med rummenes størrelse og valg af farver er meget vigtigt. Visse møbler kræver jo både masser aflys og plads. Møblerne skal dels bruges men de skal især bemærkes. Husk det især er en investering og et statussymbol. At pengene er godt anbragt, og at møblerne desuden har en god brugsværdi er bare en ekstra fordel for dig. Men du bør sætte dig ind i, hvordan du bedst kan indrette din bolig, således du opnår en harmonisk og selvsikker stil til din bolig. Prøv at læse hjemmesiden Isabellas.dk, som har lavet mange gode artikler om boligens indretning. Her får du nemlig flere gode råd om, hvordan de enkelte rum bedst udnyttes, således du får en god stil.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »