Inspiration til at arbejde hjemmefra

maj 21 • Møbler & indretning • 1316 Views • Ingen kommentarer til Inspiration til at arbejde hjemmefra

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Hvis du ligesom mig selv arbejder hjemmefra så er det vigtigt at du har komfortable omgivelser og gode møbler. Især stol og bord skal være helt i vinkel ellers lider du lynhurtigt din ryg op med at sidde foran skærmen. Et godt sted at starte hvis du lige skal til at starte ud med at arbejde hjemmefra er Ikeas store udvalg af billige møbler til hjemmekontoret. Hvis du ikke rigtig er kommet med på Ikea bølgen endnu så har Jysk sengetøj også et bredt sortiment.

 

Rummet

Det er selvfølgelig ikke bare møblerne det afhænger af hvis du skal være effektiv når du arbejder der hjemme fra. Det er også vigtigt at selve rummet virker inspirerende og fremmende for din koncentration. Mange vælger nemlig fejlagtigt at sidde ved spisebordet og knokle, men det kommer i længden til at medføre meget stress og jag for dig.

Hvis du har et lille rum til overs i huset er det selvfølgelig oplagt at indrette dig der. Det er dog også muligt at indrette et kontor andre steder i huset. Du kan finde inspiration til at indrette dig kreativt i gang, opholdsrum eller et hjørne af spisestuen i den her gode artikel. En af de mest kreative og opfindsomme steder man kan indrette sig er rent faktisk inde i et skab. Måske ikke lige det sted jeg selv ville vælge men okay, kan da være et forsøg værd.

Har du selv gode erfaringer med at indrette et hjemmekontor eller i at få det til at spille med at arbejde hjemmefra så vil vi meget gerne høre mere fra dig. Skriv eventuelt en kommentar til den her artikel længere nede på siden.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »