Giv soveværelset personlighed

sep 21 • Møbler & indretning • 3166 Views • Ingen kommentarer til Giv soveværelset personlighed

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Soveværelset bliver ikke kun brugt til at gemme det rodede sengetøj af vejen, når gæster er på besøg. Soveværelset er også et privat rum, hvor man trækker sig tilbage, når man ønsker at slappe af, se tv eller læse en god bog. Soveværelset er der, hvor man hviler ud i rare og hyggelig omgivelser, og samtidig føler sig hjemme. Det kan dog til tider være svært at indrette sit soveværelse, og hvad skal der egentlig til for at give værelset personlighed?

 

Blå nuancer i soveværelset

Det er ikke tit, at den blå farve bliver brugt i soveværelset, men ved at benytte de blå nuancer, får værelset et køligt og afslappende udtryk. Dette skaber en ro og lethed, når dagens tanker bliver fordøjet på det bløde og rare sengetæppe. Værelset får en nordisk lethed med smukke detaljer, hvis man kombinerer de blå nuancer med detaljer som flettede kurve, mønstrer og lamper.

 

Overvejelse af farver

Hvad skal værelset udstråle? Man kan kombinere lyseblå nuancer med mørkere nuancer for at skabe kontrast og dybde i indretningen, hvis man prioriterer et lyst rum.

Går man derimod efter hulestemningen, vil lilla og bordeaux toner give en følelse af tryghed og varme, som altid er behageligt at være omgivet af, når man skal lægge sig til at sove. Tvivl er kun godt, når det angår farver til soveværelset, da det trods alt er et sted, som man tilbringer en del tid. Hvis man er i tvivl, er det en god idé at købe farvetester hos farvehandleren, og male et stykke af væggen, for at se, hvilken farve, der passer bedst til din stil.

 

Tilbehøret til soveværelset

For at skabe et harmonisk udtryk i soveværelset, er sengetæppet en billig og god løsning til at give værelset et helt nyt udtryk. Sengetæppet udstråler orden og ser indbydende ud, og kan fås i forskellige farver og nuancer hos ILVA. Med et sengetæppe fra ILVA får man forskellige varianter, der passer bedst til indretningen af soveværelset. Blandt andet er Velour sengetæppet et hit i øjeblikket, da materialet har en speciel blødhed og sit eget udtryk. Sengetæppet Velvet fuldender værelsets blå nuancer, da man kan få dette sengetæppe i en flot turkis udgave, der giver et pænt og fortryllende udtryk. Man har med ét et personligt soveværelse, der er indrettet med stil og behov.

Relaterede indlæg

« »