Design: spisebord i spisestuen

jan 29 • Møbler & indretning • 1701 Views • Ingen kommentarer til Design: spisebord i spisestuen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Køkkenet og ikke mindst spisestuen (hvis man har sådan en), er et af de steder vi danskere bruger vores tid allermest i. Ikke så sært, da vi danskere sætter stor pris på et godt måltid, hvor der er kredset om ingredienserne – selv når vi har allermest travlt. Derfor er det også på sin plads, at man indretter disse steder moderne og indbydende, så man føler sig ganske godt tilpas og godt til mode. Det må derfor gerne se flot ud i det rum, hvori man spiser. Netop til det formål, har jeg nogle forslag, som vil få din spisestue/køkken til at tage sig helt fantastisk ud!

Verner Panton spisebord

Verner Panton er en dejlig, dansk klassiker, og hans design passer i dette tilfælde også til spisestuen/køkkenet. Det er et smukt, rundt spisebord i hvidt. Panton bordet blev oprindeligt designet til at matche Panton stolen, som er beskrevet under. Den runde bordplade er meget elegant monteret på en kegle i stål og har en flot rund, flad stålfod, som i øvrigt også gør bordet perfekt til et perfekt match til Verner Pantons System 1-2-3 spisestuestole, som du kan læse mere om her. Lidt ekstra facts omkring bordet er, at pladen er en MDF plade med hvid laminat, og at den måler 70 cm i højden.

Verner Panton stolen

For at få din spisestue/køkken til at fremstå fuldstændig gennemført og indbydende, er det en oplagt ide at skaffe sig nogle Verner Panton spisestole, nu man er i gang med den danske klassiske designer. For at overbevise dig om en gennemført stil, er Verner Panton stolen et af de mest prisvindende møbler i verden nogensinde – er det ikke værd at tage op til overvejelse så? Han designede stolen som en reaktion mod fortidens traditionelle skandinaviske teaktræsmøbler (som også er meget oppe trendy i dag). “Panton Chair” som den kaldes er stadig utrolig populær grundet dens ubrudte s-kurve. Det medvirker til at gøre rummet meget mere levende. Sædehøjden er 45 cm, så den passer perfekt til spisebordet.

Håber, du blev inspireret til at indrette dit spiserum med klassisk dansk design – det pryder enhver bolig. Ellers kan du finde andre møbler her til god inspiration.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

« »