Dette skal du overveje, når du vil flytte

maj 2 • Boligrapportagen • 649 Views • Ingen kommentarer til Dette skal du overveje, når du vil flytte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Når man går med tanker om at trække pløkkerne op og flytte til et nyt sted, så er der en del ting, som man skal have i baghovedet. Man tænker måske ikke over det lige med det samme, men når først beslutningen er taget, så vil man opdage, hvor meget der skal tages hensyn til og hvor mange begrænsninger der egentlig er.

Men gå ikke i panik, for det er ikke værre end, at man nemt kan få skaffet sig et overblik, hvis man slår koldt vand i blodet og tænker sig en smule om. Herunder har vi remset et par af de ting op, som man skal være opmærksom på når man flytter.

Hvilke muligheder er der?

Når man sidder og overvejer, hvor man vil flytte hen, så vil man gøre klogt i at lære lidt mere om området. Det kan jo godt være at man har fundet en bolig, som virker billig og som har alt det man lige gik og søgte. Men hvad hjælper det, hvis den ligger i en Ghetto, hvor man er bange for at gå ud efter mørkets frembrud. Eller hvis man flytter til en by uden en lokal købmand.

En god by har minimum en indkøbsmulighed og gerne flere, medmindre man skulle være så heldig, at have en Bilka i nærheden. Her vil man kunne finde gode tilbyde på dagligvarer og alt hvad man ellers får brug for til daglig. Besøg hjemmesiden her og se de gode tilbud.

Det er også vigtigt, at man overvejer hvilket faciliteter, der findes i byen, for hvis man har børn er det afgørende at der er en god skole i nærheden. Det er synd hvis de skal til at pendle mange kilometer hver dag, i så ung en alder.

Hvad koster boligerne?

Der er stor forskel på hvor billige boligerne er, afhængig af hvor man vælger at flytte hen. Hvis man ønsker at bo centralt i en af de større byer, så kan man god forberede sig på at slippe en mindre formue. Det er en stor investering at købe en bolig i Odense eller København, men man kan godt finde noget, hvis man er tålmodig og ved hvor man skal kigge.

I Odense er der et større antal andelsboliger til salg, som ikke nødvendigvis koster det hvide ud af øjnene. Du kan se dem her og samle inspiration. Måske er der noget, der tiltaler dig.

En god flyttemand

Når tiden endelige er kommet til at flytte, så er det vigtigt, at man søger for at hyre en fornuftig flyttemand. Det vil sige en der har et godt ry, og som giver dig en fornuftig pris. En rigtigt god idé vil være at få en fast pris før man hyrer ham, for på den måde ved man, at man ikke bliver snydt.

Hvis du bor i lejlighed på tredje eller fjerde sal, så er det værd at overveje en flyttemand, der har egen lift, for det vil gøre flytningen nemmere for alle parter.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »