Sådan finder du en bolig i Skåne

nov 18 • Boligrapportagen • 930 Views • Ingen kommentarer til Sådan finder du en bolig i Skåne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Ejendomsmæglerfirmaet Landgren formidler villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, gårde og kommercielle ejendomme i det sydvestlige Skåne. Firmaet har kontorer og mæglere i alle dele af Malmø, Husie, Oxie, Bara, Svedala, Lund, Lomma, Kävlinge, Eslöv, Trelleborg, Vellinge og Höllviken.

Det svenske ejendomsmæglerfirma Landgren er kendt for at have kompetente og energiske mæglere, som er suverænt servicetænkende. Mæglerne går op i at lede både sælgere og købere frem til boligforretninger, hvor alle er vindere.

 

Landgren sælger flest boliger

Landgren er det mæglerfirma i Malmø, der sælger flest villaer. Og de er desuden ikke langt fra også at sælge flest ejerlejligheder.

Vil du se mæglerfirmaets store udvalg af salgbare boliger, så besøg Landgren’s hjemmeside, hvor du kan se boliger i både Sverige og Spanien.

Endeligt, har du mulighed for at blive godt klædt godt på til at sælge din bolig. Du skal blot klikke på fanen ”Sælg bolig” på Landgren’s hjemmeside. Her kan du som sælger vælge imellem tre pakker, alt efter om du bor i en lejlighed, ejerlejlighed eller villa.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« »