Bo i junglen med de vilde huse!

feb 18 • Boligrapportagen • 1097 Views • Ingen kommentarer til Bo i junglen med de vilde huse!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Endnu engang har DRK haft “De Vilde Huse” på sendefladen. Et program, som tager danskerne med til de vildeste steder, som man ikke kan forestille sig virkeligt eksisterer. Denne gang har programmet taget seerne helt med til Costa Rica's jungle, hvor en større gruppe amerikanere har valgt at bosætte sig. Det er et vildt projekt, som man skal være af en speciel støbning af for at kunne klare.

Bor i junglen

Flere af disse amerikanere bor i Costa Rica's jungle. Her har de i løbet af en årrække bygget deres eget “Treetophouse”, som de bor i året rundt. Det er en udfordring i forhold til miljøet, da der altid er kryb og kravl og fordi vejret skifter fra det ene sekund til det andet. Det skønne er dog, at temperaturen i junglen altid er beliggende på 20 graders celcius, hvilket er ganske komfortabelt i forhold til dansk standard. Men, netop “Trætopshusene” vil jeg gerne vende tilbage til. For det er ikke uden grund, at jeg vælger at nævne det på bloggen. Disse huse, bygget i toppen af træer, er blevet en stor trend verden over. Det er blevet en trend, da der igennem de sidste mange år har været stor fokus på naturen og bevarelsen af den. Derfor vil flere gerne være ét med naturen – og det kræver, at man bor i den. Netop dette har lagt an til byggerierne i Costa Rica's jungle. For få år siden var junglen meget misligholdt, og den blev gradvist mindre og mindre i takt med at skovfælderiet tog til. Det ville amerikanerne gerne stoppe, hvorfor de efter en rum tid fik lov at genoprette junglen på fuldtid ved at bo i den.

Primitive huse

“The Treetophouses” er af naturlighed ganske primitive. De indeholder ikke mere end to rum: et badeværelse og fælles “sove-spiseværelse” kun omgivet af tætmaskede net for at holde myg og kryb ude. Køkkenet er anlagt ude i fællesområdet, hvorfor man skal forlade sit hjem fir at spise sammen med andre. De primitive forhold fortsætter, men det kan du selv få lov at se på DRK.

Men er det noget for dig? Eller er du for magelig til at bo SÅ primitivt?

Relaterede indlæg

« »