Det er ikke til at komme udenom at placere et tv-bord i stuen, hvis man har en kæmpe fladskærm, som ikke kan hænge på væggen. Men, det kan godt blive lidt kedeligt at købe et tv-bord, som alle andre har i deres stuer. Det er der heldigvis gode råd for, hvis du selv er (eller din bedre halvdel) en handyman. Alt der skal bruges er blot et par paller, lidt søm og maling. Mere skal der ikke til for at lave et fantastisk tv-bord, som ingen andre har. Det er specielt og passer perfekt ind i en indretning, som er præget af de nyeste trends og designs.

Råt tv-bord af paller

Det fede ved dette tv-bord er, at det ser råt ud i indretningen. Ikke nok med det er måden den er bygget på, ideel til at huse en masse dvd’er og andet nips. På billedet nedenunder kan du se, at det er blot er lavet ud af to helt almindelige EU-paller og helt almindelig hvid maling. Dog er det en god idé at grunde de to paller først, da der ellers vil komme brune skjolder igennem den hvide maling – og det skal jo helst gerne undgås. Fremgangsmåden for tv-bordet er ganske simpel:

  1. Mal begge paller med en god grunder.
  2. Mal begge paller med den farve maling, du ønsker bordet i (hvidt er super flot!). Lad dem tørre et døgns tid, så du er sikker på, at det er helt tørt.
  3. Sæt pallerne ovenpå hinanden og søm eller lim dem sammen.
  4. Sæt 4 hjul på under den nederste af pallerne, så den kan rykkes rundt.

 

Det bedste ved at lave et tv-bord på denne måde er, at man undgår, at stuen ligner et IKEA-katalog. Det er vi jo ingen, der er interesserede i!

Du kan finde meget mere inspiration til fede tv-borde hos Ilva.dk.

 

Billede: Islxndis