Snyd dig til mere plads i en lille lejlighed

maj 1 • Møbler & indretning • 769 Views • Ingen kommentarer til Snyd dig til mere plads i en lille lejlighed

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Er du havnet i en meget lille lejlighed, hvor du nærmest ikke føler, du kan få luft? Sådan kan det nemt føles i landets små storby-lejligheder. Selvom du bor småt, kan du dog sagtens få masser af lys ind i dit hjem, som vil hjælpe til, at dine rum synes større. Du behøver hverken at rive en væg ned eller lave huller i væggene. Her er de bedste tips til at snyde rummet større.

 

Spejle

Du kan nemt og enkelt snyde dig til mere plads ved at anvende klassiske spejle såvel som møbler og boligtilbehør i skinnende spejlglas. Hvis du anvender klassiske spejle, er det vigtigt at placere det, så det fanger så meget lys som muligt. Et stort spejl i din entré, stue eller soveværelse vil dermed hurtigt få rummet til at synes større. Brug et lækkert gulvspejl, hvis du har pladsen til det. Hvis det kniber med pladsen, kan du også pynte væggen med et cool spejl.

 

Boligtilbehør i skinnende materialer

Boligtrenden med møbler og tilbehør i kobber og messing kan faktisk give en illusion af mere plads i dit hjem. Borde, vaser og lysestager i de skinnende materialer kan nemlig bringe ekstra lys ind i dit hjem. Her er det vigtigt at anskaffe dig en god lampe til at lyse på de skinnende materialer, så effekten også holder om aftenen.

 

Lyse farver

Det mest basale råd er at holde indretningen i lyse nuancer. Dette vil simpelthen få rummet til at virke større og møblerne til at virke mere lette. Du kan eksempelvis male dit loft hvidt, hvilket vil give en illusion af, at du pludseligt har meget højere til loftet. Hvis du er tosset med farver, er det en god idé, at holde rummet lyst – blot med enkelte farverige genstande.

Relaterede indlæg

« »